Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De dj zette een beestige beat onder een liedje van Gene Thomas.

ZIEN: Regi lanceert de eerste oorwurm uit het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’

Herlinde Matthys

Een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ staat ieder jaar opnieuw gelijk aan een aantal nieuwe hits die grijs gedraaid worden op de radio en de hitlijsten domineren. De eerste aflevering moet nog uitgezonden worden, maar Regi lanceerde nu al de eerste oorwurm met zijn cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ van Gene Thomas.


Nu we allemaal toch meer moeten binnenblijven om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, is het handig dat er toffe programma’s op televisie worden uitgezonden. Zo begint binnenkort het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Er doen opnieuw topartiesten van eigen bodem én uit Nederland mee. Dit keer mogen Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Peter Van Laet, Sean Dhondt, Tom Dice & Kato en André Hazes elkaars liedjes onder handen nemen.

Grote glimlach en traantjes


Het resultaat daarvan is soms nog beter dan het originele liedje en heel wat van die heerlijke covers worden opgepikt door de radiozenders en zijn bijgevolg een groot succes in de hitlijsten. Om ons nog een beetje nieuwsgieriger te maken naar de nieuwe afleveringen kregen we al een eerste oorwurm te horen. Regi zette een toffe beat onder ‘Kom Wat Dichterbij’, een van de bekendste songs van Gene Thomas.

De titel van het liedje is net hetgeen wat we deze tijden absoluut niet mogen doen, maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen genieten van deze originele herwerking. Regi is natuurlijk vooral een dj en geen zanger, dus hij bracht niet één, maar twee artiesten mee om de tekst te zingen. De stemmen van Jake Reese, die te horen is op zijn hit ‘Ellie’, en OT, die we horen op ‘You Have A Heart’, blenden supermooi samen.

Wat minstens even leuk is als het horen van die nieuwe hitjes, zijn de reacties – lees: grote glimlach én traantjes – van de artiesten die hun eigen liedjes plots in een volledig andere versie horen. Gene was duidelijk geraakt door het resultaat en hij was niet de enige. Even later maakten de waterlanders plaats voor een dik feestje, want iedereen sprong recht om te dansen.


 

VTM maakte de precieze uitzenddatum van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ nog niet bekend, maar we hebben een vermoeden dat het niet lang meer op zich zal laten wachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '