Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Na Josje in het derde seizoen, doet er weer een ex-K3'tje mee.

VTM stelt mooie groep artiesten samen voor nieuwe ‘Liefde voor Muziek’

VTM stelde zonet de groep artiesten voor het zesde seizoen van het populaire programma ‘Liefde voor Muziek’ voor. Wie dacht dat het Vlaamse muzieklandschap ondertussen uitgeput was, heeft het mis.


 

Heel wat schoon volk in het zesde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Met Gene Thomas en Peter Van Laet van Mama’s Jasje treden twee casanova’s uit de jaren 90 aan in het programma. Sean Dhondt, die we nu vooral kennen als presentator maar zijn eerste bekendheid vergaarde als zanger van Nailpin, doet de meisjesharten nog steeds sneller slaan. En wat is een programma over de Vlaamse muziekscène zonder Regi, een van de weinige artiesten die met succes de overgang van de jaren 90 naar het nieuwe millenium maakte?

In ‘Liefde voor Muziek’ is er altijd plaats voor een Nederlandse artiest, en dat is dit jaar André Hazes Jr. De komische noot van het programma is zo ook verzorgd. Kato en Tom Dice ken je van respectievelijk  ‘Idool’ en ‘X-Factor’, en die laatste ook van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. Aangezien de twee nu een koppel én een muziekduo vormen, treden ze samen aan in het programma.

© VTM

De grootste naam in de nieuwe groep is die van Karen Damen. Na de deelname van ex-collega Josje aan het derde seizoen van het programma, laat Damen het repertoire van K3 – en waarschijnlijk ook haar solonummers – opnieuw onder handen nemen. Karen zegt in Dag Allemaal dat ze erg blij is dat ze mag meedoen aan het programma. ‘Want soms denk ik dat mensen vergeten dat ik zangeres ben’, klinkt het.

‘Liefde voor Muziek’ zal in het voorjaar van 2020 op VTM te zien zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '