Home celebs WEDDING BELLS: Eva Daeleman en haar Stijn zijn in het geniep getrouwd

WEDDING BELLS: Eva Daeleman en haar Stijn zijn in het geniep getrouwd

Die trouwfoto’s! 😍

© photo news

Eva Daeleman (29) deelde vandaag wel heel fijn nieuws op Instagram: ze stapte in het huwelijksbootje met haar lief Stijn Heymans (31). Vorig jaar verhuisde het koppel van Mechelen naar Oostende om daar hun leven verder op te bouwen.

Je kan er niet naast kijken: Eva Daeleman straalt op de foto’s die ze zonet op Instagram plaatste. ‘Want als het goed voelt, dan voelt het goed’, schreef de voormalige MNM-presentatrice bij de prachtige trouwfoto’s. De foto’s werden genomen aan zee en zoomen in op de prachtige trouwjurk en wondermooie ring die Eva rond haar vinger draagt.

LN Knits

Uit de post kunnen we afleiden dat die ring een ontwerp is van Lore Van Keer, dat de haren van Eva werden opgestoken door Barber Ella en dat de trui die ze boven haar trouwjurk droeg een duurzaam exemplaar van LN Knits is.

De tortelduifjes werden natuurlijk meteen overspoeld door positieve en liefdevolle reacties. Hoelang Eva en Stijn al een koppel vormen, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat de twee een powerkoppel vormen: ze onderhouden samen de website ‘Elke dag vakantie’ en openden in Oostende ook een Coachinghuis waarmee ze mensen die met mentale problemen worstelen proberen te helpen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.