https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  © Disney

Of de remake vanaf 15 september meteen al bij ons te zien is, is voorlopig nog niet duidelijk.

Disney lost nieuwe beelden van ‘Mulan’ naar aanleiding van de première op Disney+

Fans van de Disneyfilm ‘Mulan’ hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig zit het er bijna op. Door de coronacrisis werd de releasedatum van de film verschillende keren opgeschoven, maar nu verschijnt de remake binnenkort op Disney+. Hoog tijd dus om snel even je geheugen op te frissen en daarom krijgen we van de makers nog snel enkele nieuwe beelden!


We hebben van Disney al heel wat trailers voor de remake van ‘Mulan’ gekregen, maar deze week krijgen we van de makers enkele nieuwe beelden te zien. Door de coronacrisis werd de releasedatum van de remake steeds uitgesteld, maar binnenkort kunnen fans van het verhaal eindelijk het resultaat bewonderen. In september verschijnt de film in de Verenigde Staten namelijk exclusief op Disney+, de nieuwe streamingservice van Disney. Amerikanen hoeven dus niet meer naar de cinema om de film te bekijken.

Exclusief op Disney+


Ondertussen is het wel al een tijdje geleden dat we nog beelden van de film gekregen hebben en bij Disney willen ze zeker zijn dat fans de remake nog niet vergeten zijn. Daarom gaven ze enkele dagen geleden een nieuwe trailer vrij. Hier krijgen we te zien hoe Mulan de plaats van haar vader inneemt wanneer deze opgeroepen wordt om in het leger te gaan. Via onderstaande video kan je alvast de nieuwe beelden van ‘Mulan’ ontdekken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Disneyremake van ‘Mulan’ staat in de Verenigde Staten vanaf 4 september op Disney+. Al is het voor Belgische fans nog een tikkeltje langer wachten, want in ons land is de streamingservice pas beschikbaar vanaf 15 september. Wel is het nog niet duidelijk of de film al vanaf die datum bij ons beschikbaar zal zijn (stay tuned!). Amerikanen moeten trouwens ook een meerprijs van dertig dollar betalen als ze de remake willen zien.

Wil jij sowieso een abonnement op Disney+? De snelle beslissers onder ons kunnen nu al een goedkoper abonnement nemen. Vanaf de lanceringsdatum betaal je voor een jaarabonnement € 69,99 en € 6,99 voor een abonnement per maand. Als je voor 15 september een abonnement neemt, kost dat je slechts € 59,99, wat overeenkomt met een maandabonnement van € 4,99. Zo kan je dus een mooie 10 euro besparen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content