Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In 'Get Organized with The Home Edit' brengen organiseergoeroes Clea en Joanna orde bij bekende en minder bekende mensen.

Van deze nieuwe Netflixreeks krijgen ordefreaks ongetwijfeld een organiseerorgasme

Marie Kondo mag oppassen, want de vrouwen van The Home Edit zouden haar titel van opruimkoningin van Netflix weleens kunnen afnemen. In de nieuwe reeks ‘Get Organized with The Home Edit’ gaan organiseergoeroes Clea en Joanna langs bij bekende en minder bekende mensen om hen te helpen met hopeloos rommelige ruimtes.


Joanna Claplin en Clea Shearer, ofwel The Home Edit, begonnen hun organiseerbedrijf in 2015 en zijn sindsdien uitgegroeid tot ‘opruimers van de sterren’. Het doel van The Home Edit is om ruimte te creëren door te organiseren, in combinatie met interieurstyling. Ze maken een ruimte niet alleen ordelijker, maar ook mooier. In hun klantenbestand staan mooie namen zoals Gwyneth Paltrow, Mandy Moore, Emma Roberts en de Kardashians.

Vanaf woensdag 9 september kan je enkele opruimacties van Clea en Joanna volgen op Netflix. En dat zijn niet de minste. De dames pakken de huizen – lees: villa’s –  van onder meer Reese Witherspoon, Eva Longoria en Khloé Kardashian aan. Wie die laatste een beetje kent, weet dat zij zelf een enorme organiseerfreak is. Het mag niet verbazen dat zij beroep doet op de organiseergoeroes. Clea en Joanna zullen ook onbekende mensen bijstaan met hun organiseertips.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '