Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
‘Mijn Restaurant’
© VTM

Pijnlijk schrijffoutje, komkommers mixen als hatelijk taakje, veel proeven en stofzuigen.

ZIEN: unieke blik achter de schermen bij datcha in ‘Mijn Restaurant’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Lauranne laat ons zien hoe het eraan toegaat in datcha in ‘Mijn Restaurant’. Ze neemt ons een half dagje mee achter de schermen.

Ruslan & Lauranne zijn nog een van de drie duo’s die strijden om de overwinning in ‘Mijn Restaurant’. VONK in Antwerpen veroverde het eerste finaleticket, wat betekent dat datcha in Gent en Lucien in Kortrijk in de gevarenzone zitten. De twee zaken moeten zoveel mogelijk stemmen proberen te ronselen in de hoop dat zij hun deuren volgende week niet zullen moeten sluiten.

Lichtpuntje

Lauranne laat de kijkers zien hoe hun ochtendroutine en middagshift er meestal aan toegaat. Ze komt toe in hun zaak en krijgt een ontbijtje van een van haar werknemers, lief! Daarna vliegt ze er net als het keukenteam direct in. Een van de meest vervelende werkjes op de planning: komkommers mixen!

Ze schrijft de suggesties op een groot bord in het restaurant, ze overloopt de reserveringen met Ruslan en ondertussen wordt alles proper gestofzuigd voordat de eerste klanten hun voetjes onder tafel schuiven. Tijdens de drukke middagservice merkt Lauranne plots op dat ze een pijnlijke schrijffout maakte op haar bord: ‘pompoen’ werd plots ‘pomoen’. Gelukkig is er ook een lichtpuntje: deze service haalden ze de beste omzet ooit binnen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

‘Mijn Restaurant’ zie je elke dinsdag en donderdag om 20u35 op VTM en via VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '

Commerciële boodschap