In het VTM GO-programma ‘Mijn Restaurant: Ongezouten’ duiken vier populaire content creators in het archief van ‘Mijn Restaurant’ en geven ze hun ongezouten mening over de meest opvallende momenten uit het verleden van het programma.
‘Mijn Restaurant’ was van 2008 tot 2011 een kijkcijferkanon op VTM en maakt nu na veertien jaar een comeback! Om toch even terug te blikken op de vorige seizoenen maakt de zender het programma ‘Mijn Restaurant: Ongezouten’ waarin vier content creators een blik werpen op de rijke geschiedenis van de reeks.
Hart op de tong
Die content creators zijn niemand minder dan Clémentine Caron, Jamie-Lee Six, Jonathan Medart en Lorentia Veppi. Zij staan er een voor een om bekend dat hun hart op hun tong ligt en dat ze niet bang zijn om hun eerlijke mening op tafel te gooien.
Ze kijken naar de meest grappige, opvallende of baanbrekende momenten uit de vorige seizoenen en uiteraard komen ook de grootste blunders aan bod. Fun verzekerd! Zo breken ze in de eerste aflevering het concept foodsharing volledig af én willen ze vooral vlees en niet te veel gezonde dingen op hun bord krijgen.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je ziet ‘Mijn Restaurant: Ongezouten’ op VTM GO.
Lees ook: