Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ©Getty/Disney

Talkshowpresentator Jimmy Kimmel vroeg het haar op de man af.

Melissa McCarthy reageert op geruchten dat zij Ursula speelt in ‘The Little Mermaid’

De geruchten dat Melissa McCarthy de rol van Ursula zou spelen in de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’, doen al een tijdje de ronde. Alleen beweerde de actrice deze week tijdens een interview met Jimmy Kimmel dat ze er zelf nog niets over gehoord had. Al gaf ze eerlijk toe dat Disney haar altijd mag bellen...

Dat Melissa McCarthy straks in de huid van Ursula kruipt, leek voor half Hollywood al een zekerheid te zijn. Die geruchten bereikten ook niemand minder dan Jimmy Kimmel en zangeres Lizzo. Die laatste was niet zo gelukkig toen ze het nieuws vernam, want ook zij zou graag de rol van de zeeheks spelen in de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’. Ze reageerde alvast met een droevige emoji op Twitter en deelde een oud filmpje waar ze Ursula’s nummer ‘Poor Unfortunate Souls’ zingt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toch is er nog niks verloren, want uit een interview met talkshowpresentator Jimmy Kimmel blijkt dat Melissa nog niet in gesprek is voor de rol (kijk vanaf 10:58), al maakte ze duidelijk dat ze erg geïnteresseerd is. ‘Ik had er nog niets over gehoord, maar ik zou het fantastisch vinden als Disney mij belde. We zullen zien’, aldus de actrice. Alle opties zijn nog open, dus het gaat nog heel spannend worden...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '