Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Melanie overleefde de aanslag in Zaventem en stond nadien met een bijzonder interview in Flair.

ZIEN: Melanie bezorgde de jury én gans Vlaanderen gisteravond kippenvel in ‘The Voice van Vlaanderen’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Het gebeurt niet supervaak, maar soms grijpt een deelnemer van een talentenjacht je écht naar de keel. Gisteren was het de 18-jarige Melanie Mertens Polak die met haar stem gans Vlaanderen kippenvel bezorgde.


Melanie Mertens Polak bracht gisteravond tijdens haar ‘The Voice van Vlaanderen’-auditie het prachtige ‘Constellations’ van de Britse singer-songwriter Tom Odell. En dat bezorgde zowel de juryleden Koen Wauters, Natalia, Alex Callier en Bart Peeters, als gans Vlaanderen kippenvel. Wat een stem!

Melanies interview in Flair


De eerlijkheid gebiedt ons te vertellen dat wij Melanie al eerder hadden ontdekt. Ze werd het slachtoffer van de verschrikkelijke aanslag in Zaventem op 22 maart vorig jaar. Op het moment van de aanslag was ze met haar klas aanwezig in de luchthaven. Gelukkig kwamen Melanie en haar klasgenoten er met de schrik van af.

Wat later kwam Melanie in het nieuws met het prachtige nummer ‘Second Day of Spring’ (video onderaan), een lied dat ze schreef over de aanslagen. Lees haar verhaal hier.
 

Melanie – ‘Second Day of Spring’


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘The Voice van Vlaanderen’ is elke vrijdagavond om 20u35 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '