Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

De zusjes gaan zwangere vrouwen helpen bij het inrichten van hun kinderkamers.

Maxime en Montana Meiland krijgen hun eigen serie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl we volop uitkijken naar het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’ hebben Maxime en Montana goed nieuws voor ons. De zusjes krijgen namelijk hun eigen serie waarin ze zwangere vrouwen helpen met het inrichten van hun kinderkamers.


We moeten niet lang meer wachten op nieuwe afleveringen van ‘Chateau Meiland‘, want het vierde seizoen is vanaf dinsdag 15 september om 20u35 te zien op VIJF. Maxime en Montana hebben bovendien nog meer goed nieuws! De Nederlandse zusjes krijgen namelijk hun eigen televisieserie. Ze zullen net als in de andere reeks de handen uit de mouwen moeten steken, want ze helpen zwangere vrouwen bij het inrichten van hun kinderkamers.

Bolle babybuikjes en stress


Maxime maakte dit nieuwtje bekend in haar Instagramstories. Montana en zij zoeken namelijk nog mama’s die door dat bolle babybuikje of de bijkomende stress geen tijd hebben om de babykamer op orde te brengen en dus willen meedoen met het programma. ‘We gaan je gewoon helpen‘, aldus een enthousiaste Maxime. ‘Ik heb er nu al zin in.’ Het is nog niet duidelijk wanneer en waar deze reeks zal verschijnen.

In afwachting daarvan kunnen we heel binnenkort wel opnieuw lachen met de fratsen van de hele bende in het nieuwste seizoen van ‘Chateau Meiland’. We zien hoe de familie het chateau tiptop in orde zet voor de verkoop en we volgen hun terugkeer naar Nederland. Ook daar moet er namelijk nog veel gebeuren voor ze zich kunnen nestelen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '