https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Er zullen naast Lotte nog twee nieuwe experts in het VTM-programma te zien zijn.

‘De Slimste Mens’-kandidate Lotte Vanwezemael wordt expert in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Jolien Meremans

Seksuologe Lotte Vanwezemael (27) verraste ons tijdens ‘De Slimste Mens ter Wereld’ met een algemene kennis vanjewelste. De roodharige slimmerik was voor de populaire quiz vooral bekend als Seksuolotte bij de radiozender MMN. Daar geeft ze sekstips aan tieners. Binnenkort zal ze ook op televisie raad geven, want ze gaat aan het werk in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’.


Allesweter Lotte Vanwezemael kon het maar liefst zes afleveringen volhouden in ‘De Slimste Mens’ en is dan ook voor zo goed als zeker van een plaatsje in de finaleweek van de quiz op VIER. Waar de seksuologe nog zeker van is? Dat ze haar debuut heeft gemaakt op televisie, want binnenkort zal ze ook als expert aan het werk gaan bij VTM.

© VTM

Lotte vertelde gisterenavond in het VTM-programma ‘Wat een Dag’ enthousiast dat ze zich bij het expertenteam van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ mag voegen, en daar is ze best trots op. ‘Ik ben ontzettend verheugd om mee te werken aan het nieuwe seizoen van “Blind getrouwd”, aldus Lotte.’We zijn deze zomer beginnen te draaien en de opnames zijn nog volop aan de gang. Onze job als experts is wel al deels achter de rug: de intensieve matchmaking is enkele maanden geleden gebeurd. Ondertussen kennen de deelnemers elkaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.’

‘Doe ik het goed?’


Lotte liet ook nog weten wat voor haar de perfecte match is: ‘Ik vind het heel belangrijk dat mensen goed op elkaar afgestemd zijn. Ik speel graag in op bepaalde activiteiten en zoek naar gemeenschappelijke interesses, zodat we weten of er al dan niet een connectie aanwezig is tussen die twee mensen.

Lotte is niet de enige nieuwkomer in het programma. Ook relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (36) en klinisch psycholoog Sarah Hertens (44) maken hun opwachting. Ook zij zullen samen met de Deense professor Gert Martin Hald en klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck aan het werk gaan als experts van het programma.

Wil je je al een beetje voorbereiden op het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’? Lotte Vanwezemael bracht deze maand haar boek ‘Doe ik het goed?’ uit. Daarin geeft ze tips en tricks aan newbies op het vlak van seks en relaties. Je kan het hier bestellen.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content