Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Disney laat weten dat het een andere richting wil uitgaan met de show.

‘Lizzie McGuire’-reboot wordt uitgesteld nadat regisseur na amper 2 afleveringen opstapt

Minder goed nieuws voor de fans van ‘Lizzie McGuire’. De reboot die in augustus werd aangekondigd, heeft nu jammer genoeg vertraging opgelopen. De reden? De regisseur heeft er na slechts twee afleveringen de brui aangegeven wegens creatieve verschillen met Disney.


Iedereen was ontzettend enthousiast over de reboot van ‘Lizzie McGuire’, maar het zal helaas iets langer duren voor we naar de eerste afleveringen kunnen kijken. De productie heeft namelijk vertraging opgelopen nadat de regisseur besloot om op te stappen. Disney bevestigde wel al dat de show gewoon doorgaat, maar in een ‘andere creatieve richting’.

Creatieve verschillen


Terri Minsky werkte in het verleden al mee aan de originele show, maar heeft nu dus met veel toeters en bellen besloten om niet meer mee te doen met de reboot. Er werden al twee afleveringen opgenomen, maar toch wil Terri niet meer meewerken aan het project. Disney verzekert fans alvast dat de ‘Lizzie McGuire’-reboot er – mits wat vertraging – gewoon komt. ‘Fans zijn gehecht aan Lizzie en hebben dan ook hoge verwachtingen van de serie. Na twee afleveringen opgenomen te hebben, konden we concluderen dat we een andere richting moesten uitgaan en met een nieuw perspectief naar de show moesten kijken.’


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Normaal gezien zou de reboot dit jaar op Disney +, het nieuwe streamingplatform van Disney te zien zijn, maar wegens de opgelopen vertraging is het niet duidelijk of de makers de oorspronkelijke deadline nog zullen halen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '