Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dreamworks

Hopelijk is Toothless dan nog steeds zo schattig!

Ook van ‘How to Train Your Dragon’ komt er een live-actionremake

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb jij de animatiefilm ‘How to Train Your Dragon’ ook al duizend keer opnieuw bekeken? Dan hebben we goed nieuws, want er komt ook een live-actionremake van de prent. Alleen hopen we dat de draak Toothless daarin nog steeds zo schattig zal zijn…

Disney lost de ene na de andere live-actionremake van onze favoriete films. Na de release van ‘Dumbo’, ‘The Lion King’, ‘Mulan’ en zoveel andere titels kijken wij momenteel reikhalzend uit naar ‘The Little Mermaid’. Maar ook Dreamworks springt op de live-actionkar. De filmgigant kondigt een remake aan van de populaire animatiefilm ‘How to Train Your Dragon’!

Dezelfde schrijver

Volgens Variety staat de nieuwe versie van de film gepland voor 2025, 14 maart om preciezer te zijn. Dean DeBlois, die ook de animatietrilogie ‘How to Train Your Dragon’ heeft geschreven en geregisseerd, zal hetzelfde doen voor deze live-actionfilm.

Het originele verhaal gaat over het buitenbeentje Hiccup die in het mythische Vikingdorp Berk woont en en bevriend raakt met de gewonde draak Toothless. Of de live-actionfilm dezelfde verhaallijn zal volgen als de geanimeerde versie en wie de hoofdrollen zal spelen, is nog niet duidelijk. Wij hopen alvast één ding: dat Toothless in de nieuwe film even schattig is als in de vorige!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '