Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Daar zitten niet een of twee, maar drie bekende dames voor iets tussen.

PREVIEW: Camille vertelt hoe haar passie voor zingen ontstond in ‘Liefde voor Muziek’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Maandagen zijn dankzij ‘Liefde voor Muziek’ altijd een tikkeltje fijner. Komende aflevering nemen de artiesten het repertoire van Camille onder handen. In een preview vertelt de zangeres hoe die passie voor zingen en dansen ontstond, en daar zit K3 blijkbaar voor iets tussen.

Camille is dé verrassing van dit seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Ze is nog maar 20, maar ze is nu al een grote ster met tal van hits achter haar naam. Maar hoe ontstond die passie voor zingen en dansen? De zangeres laat het zien wanneer er een verrassing in de Franse villa arriveert.

Speelgoed

Plots ligt er een roze K3-mat en Camille wordt met een blik op het ding al terug gekatapulteerd naar haar jeugd. ‘Mijn liefde voor muziek is gestart bij K3’, vertelt ze. ‘Het was mijn eerste kennismaking met muziek. Toen had ik door dat ik graag wou zingen en dansen.’ Uiteraard toont ze voor hoe ze als kleine spruit het beste van zichzelf gaf op het speelgoed. Omdat K3 zo belangrijk was voor haar én ervoor zorgde dat wij nu kunnen genieten van deze topartieste, brengt ze als afsluiter van de avond zelf het nummer ‘Verliefd’ van de meisjesgroep.

Verrassend duet

Maar eerst is het aan de andere artiesten om Camille van haar roze sokken te blazen met hun originele versies van haar hits. Margriet slaagt erin om de zangeres kippenvel te bezorgen met haar cover van ‘Vechter’. Ze doet dit trouwens dit keer niet alleen, want ze bracht haar dochter Celien mee! ‘Ik heb mijn vechtertje meegebracht, mijn dochter Celien’, aldus Margriet. ‘Haar naam komt van Marcelien en dat betekent vechter. En het is ook van toepassing op Camille want zij is ook een vechtertje.’

Ozark Henry neemt de monsterhit ‘Vuurwerk’ voor zijn rekening. ‘Het is een heel matuur nummer en dus ook op mijn leeftijd makkelijk om te brengen’, verdedigt hij zijn keuze. Koen Buyse van Zornik speelt in op onze emoties met ‘Superhero’. Dat nummer betekent enorm veel voor Camille. ‘Ik heb het nummer geschreven voor een vriend van mij die een passie had voor zingen en die een paar jaar geleden overleden is’, vertelt ze. ‘Ik wil hem verder laten leven door dit nummer.’

Zakdoekjes

Ook Davina Michelle doet Camille én ons opnieuw naar de zakdoekjes reiken met haar interpretatie van ‘Vergeet De Tijd’. Suzan & Freek hadden keuzestress, maar slagen er uiteindelijk in om met hun liedje ‘Waarom’ een glimlach op Camilles gezicht te toveren. ‘Ik was even vergeten dat ik dat nummer had geschreven’, zegt ze. Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola halen dan weer hun beste Frans boven met ‘Je Suis Là’.

Je kan deze aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ komende maandag, 2 mei, om 20u35 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '