Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Inwoners en bezoekers van Leuven konden het figuur woensdag al spotten.

WOW: zo ziet het schitterende kostuum van de laatste Masked Singer eruit

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Woensdag konden bezoekers en inwoners van de stad Leuven de laatste Masked Singer van dit nieuwe seizoen spotten door een kijkgaatje. Ondertussen heeft VTM bekendgemaakt wat het schitterende kostuum is en hoe het eruit ziet.

Leeuw, Hippo, Tovenaar, Raaf, Foxy Lady, Skiwi, Kosmos, Minotaurus, Kolonel Mops, Champignon, Soaperstar, Groot Licht en Mummie. Een voor een werden ze de afgelopen weken bekendgemaakt. En nu is ook het veertiende en laatste figuur van ‘The Masked Singer’ onthuld! Het gaat om een schitterende blauw-grijze vlinder.

Vlinder

Volgens VTM komt Vlinder uit de toekomst. Futuristisch. Uit een verre wereld die voor ons nog veel geheimen kent. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met The Masked Singer. Ze legde dus een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is vrolijk, lief en beeldschoon. Ze is heel nieuwsgierig en staat te popelen om iedereen te leren kennen en haar ervaringen te delen.

Hello world, gegroet aardbewonertjes! Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in The Masked Singer! Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst! Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy! Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan! Daar gaat ze! Dadaaa!

Met de bekendmaking van Vlinder zijn alle figuren van het nieuwe seizoen bekend. ‘The Masked Singer’ is vanaf morgen 3 februari elke vrijdag om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '