https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Nog eentje voor op je to watch-lijstje!

KIJKTIP: de serie ‘Russian Doll’ is de nieuwe hit op Netflix

Een tijdje geleden was het de Netflixfilm ‘Bird Box’ die met alle aandacht ging lopen en nu heeft het online platform weer een topper in hun aanbod. De serie ‘Russian Doll’, met Natasha Lyonne van ‘OITNB’, is momenteel namelijk een echte hit op het internet.

Waar gaat de serie over?


Natasha Lyonne die we kennen uit ‘Orange Is The New Black’ speelt de rol van Nadia. Nadia is een jonge vrouw die de eregast is op een feestje in New York City. Alleen raakt ze verstrikt in een mysterieuze cirkel waardoor ze elke dag naar het event in kwestie gaat en telkens sterft op het einde. Vervolgens staat ze de volgende dag alsof er niets gebeurd is…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie speelt er nog in mee?


Naast Natasha Lyonne bestaat de cast uit nog enkele bekende acteurs. Zo speelt Yul Vazquez (‘Bad Boys 2’) het ex-lief van Nadia. Ook Elizabeth Ashley die we kennen uit ‘Ocean’s 8’ heeft een rol in de serie. Zij speelt Ruth, een vriend van de familie van Nadia.

Wat zijn de kritieken?


Reviews over de serie zijn tot nu toe ontzettend positief. ‘Het is heel grappig en goed uitgewerkt. Het bracht ook verschillende emoties teweeg. Op de ene moment was ik bang en ik moest er zelf bijna bij huilen. Ik weet zelf niet hoe ze hier allemaal in geslaagd zijn’, is slechts een van de commentaren. Ook de uitwerking van de personages krijgt veel lof én het is bovendien een serie die je perfect met je lief kan kijken.

‘Russian Doll’ bestaat uit acht afleveringen en is nu te zien op Netflix.

Nog meer kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content