https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Kanye werd intussen weer samen met Kim Kardashian gespot...

‘Kanye West en Irina Shayk zijn na drie maanden uit elkaar’

Jolien Meremans

Kanye West (44) en topmodel Irina Shayk (35) zouden na drie maanden een punt gezet hebben achter hun relatie. Volgens verschillende bronnen waren ze niet uit op een serieuze relatie.


Eerder dit jaar raakte bekend dat Kanye West aan het daten was met niemand minder dan topmodel – en de ex van Bradley Cooper – Irina Shayk. Hij was niet officieel gescheiden van Kim Kardashian toen ze gespot werden in de Provence, waar ze samen op reis waren. ‘Ze zijn nu al een paar maanden aan het daten. Kanye voelde zich altijd al aangetrokken tot haar. De twee kijken ernaar uit om te zien wat de toekomst brengt’, vertelde een bron toen aan de Amerikaanse roddelpers.

Als vrienden uit elkaar


Maar veel zal die toekomst niet brengen. Kanye en Irina zouden intussen namelijk al een punt gezet hebben achter hun kortstondige relatie. Een bron die dicht bij de twee celebs staat, vertelde aan People dat ze beiden toch nog niet klaar waren voor een nieuwe relatie. ‘Hun relatie is nooit echt serieus geweest’, aldus die bron. ‘Kanye heeft momenteel veel werk en wil ook graag tijd met zijn kinderen doorbrengen. Hij heeft nu geen tijd om te daten, ook al vindt hij Irina een fantastische vrouw. Ze gaan als vrienden uit elkaar.’ Ook Shayk liet volgens een aantal bronnen vallen dat het tussen haar en Kanye nooit echt menens was. Ze zou dan ook opgelucht zijn dat ze nog steeds goed overeen kunnen komen.

Nochtans zou Kim Kardashian het haar ex-man wel gegund hebben. ‘Het deert Kim niet dat Kanye aan het daten is. Haar enige zorg is hun kinderen’, aldus een bron eerder aan People. ‘Ze wil dat Kanye aanwezig is en zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengt. De kinderen vinden het geweldig als hij in de buurt is.’ Opvallend: het nieuws dat Kanye en Irina uit elkaar zijn kwam er kort nadat hij en Kim samen gespot werden tijdens een eerder romantisch dinertje. To be continued...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content