https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Het heeft iets te maken met een Golden Ticket...

Eerste aflevering ‘K2 zoekt K3’ eindigde met een grote verrassing

Herlinde Matthys

Je kon gisteren naar de allereerste aflevering van ‘K2 zoekt K3’ kijken waarin een vervang(st)er wordt gezocht voor Klaasje. Die show eindigde met een grote verrassing!


Jaaa! De zoektocht naar het nieuwe K3’tje, nadat Klaasje haar vertrek aankondigde, is gisteren eindelijk begonnen in ‘K2 zoekt K3‘. Zowel meisjes als jongens deden hun uiterste best om de kijk- en luisterjury én publieksjury te overtuigen van hun zang- en performance skills. Natalia en Samantha Steenwijk zijn de oren van de professionele jury, terwijl Ingeborg en Gordon de ogen vormen. Geven zij àlle vier groen licht, dan gaan de juryboxen de hoogte in en mag de kandidaat het beste van zichzelf geven voor de publieksjury.

Extra gouden box


Maar liefst 68 kandidaten passeren de revue de komende weken en natuurlijk mag er maar eentje overblijven. De vak- en publieksjury staan dus voor een moeilijke taak, dat werd gisteren al meteen duidelijk. We zagen blije gezichten van deelnemers die door zijn, maar helaas ook triestige blikken van de afvallers. Toch hoeven de performers niet onmiddellijk te wanhopen als ze niet gekozen werden. De aflevering gisteren eindigde namelijk met een grote en vooral hoopvolle verrassing!

Er werd eerder al gezegd dat Marthe en Hanne ook deel zouden uitmaken van ‘K2 zoekt K3’, het zijn uiteindelijk zij die met de nieuweling moeten samenwerken, dus zij mogen uiteraard ook hun mening uiten. En dat doen ze ook! Er kwam plots een gouden box uit de lucht neergedaald met daarin de twee zangeressen. Zij volgen alle audities en krijgen de macht om een kandidaat die het niet haalde, maar die zij wél goed vinden, terug op te vissen en met een Golden Ticket rechtstreeks door te sturen naar de studioshows.

‘We hebben echt álles van iedereen gezien’, vertelde Hanne. ‘De komende weken hebben wij de mogelijkheid om een onterechte afvaller een tweede kans te geven.’ Dat klonk natuurlijk als muziek in de oren van de afvallers. ‘De kandidaat die wij oppikken gaat meteen door naar de studioshows’, vulde Marthe er nog aan toe. ‘We vonden het ontzettend leuk dat we in deze eerste show ook jongens hebben zien voorbijkomen. Veel mensen vragen ons of we dat wel zien zitten en dan denk ik: “Als je vandaag hebt gekeken: tuurlijk!”‘ Helaas deelden ze nog geen felbegeerd Golden Ticket uit. De belevenissen van de twee K3’tjes in de gouden box en backstage bij ‘K2 zoekt K3’ kan je trouwens na elke auditieshow exclusief volgen in ‘K2 zoekt mee’ op VTM GO.

Studioshows


Wie zich afvraagt of grote baas Gert Verhulst dan niks te zeggen heeft over het nieuwe K3’tje, kreeg in die eerste aflevering ook eindelijk antwoord op zijn/haar/hun vraag. De Studio 100-baas zit in de studioshows, als de auditierondes erop zitten en de tien beste kandidaten overblijven, in de jury. Ook hij bepaalt dus mee wie in de voetsporen van Klaasje treedt.

 


‘K2 zoekt K3’ kan je elke zaterdagavond om 20u30 bekijken op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content