Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Andere naam, zelfde psychopaat...

ZIEN: Joe heeft nieuwe woonplaats én nieuwe naam in seizoen 2 van ‘You’

De release van seizoen 2 van ‘You’ komt heel dichtbij, dus vond Netflix het hoogdringend tijd voor een teaser. We couldn’t agree more! In de korte video komen we twee belangrijke dingen te weten: Joe trekt weg uit New York en geeft zichzelf een nieuwe naam. Dat belooft weinig goeds...


In de teaser zien we Joe een koffiebar in Los Angeles, zijn nieuwe woonplaats, binnenwandelen. Hij vertelt over hoe fake de mensen in L.A. zijn, want iedereen doet zich voor als iemand die ze niet zijn. Vervolgens bestelt hij een koffie onder zijn nieuwe naam: Will. Van mensen die zich voordoen als iemand anders gesproken...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Als je terugdenkt aan het einde van seizoen 1, is het nogal logisch dat Joe New York achter zich laat en voor een andere naam kiest. Maar als je wil geloven dat hij enkel zijn naam verandert om met zijn vorige misdaad weg te komen, moeten we je teleurstellen. Ondanks de nieuwe naam blijft Joe/Will dezelfde psychopaat. We weten zelfs al hoe zijn volgende stalkslachtoffer heet: Love Quinn. Zij is te zien op foto’s die Netflix deelde.

En dan is er nog Candace, de ex-vriendin van Joe die op het einde van seizoen 1 opdook. Het lijkt erop dat zij een grote rol zal spelen in het nieuwe seizoen. Op de key art voor ‘You 2’ lezen we de zin ‘Meet your match’, wat zoveel betekent als ‘Ontmoet je gelijke’. Bovendien staat Candace achter Joe op de foto en kijkt ze naar hem, terwijl Joe naar Love, zijn nieuwe slachtoffer, kijkt. Het lijkt er heel erg op dat Joe dus zélf gestalkt zal worden, door zijn ex-vriendin. Het nieuwe seizoen is vanaf tweede kerstdag op Netflix te vinden.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '