Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nickelodeon

Alleen lijkt er slecht nieuws te zijn voor de fans van Sam...

Er komt een ‘iCarly’-reboot en op deze datum gaat ie van start

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Naast ‘Zoey 101’, ‘Victorious’ en ‘Big Time Rush’ is ook ‘iCarly’ een van onze favoriete Nickelodeonseries die we nog elke dag missen. Maar goed nieuws, er komt een ‘iCarly’-reboot en die heeft net een releasedatum gekregen!


Jawel, het gaat echt gebeuren! Er wordt officieel nieuw leven geblazen in de Nickelodeonserie ‘iCarly’. En wie vreesde dat deze net zoals de reboot van ‘Lizzie McGuire er uiteindelijk toch niet zou komen, kunnen we geruststellen. Er is namelijk een officiële releasedatum!

In tegenstelling tot de ‘Friends’-reünie gaat het bij de ‘iCarly’-reboot wel degelijk om gloednieuwe afleveringen. Volgens Seventeen bestaat het nieuwe seizoen uit dertien episodes en zullen die zich afspelen tien jaar nadat de serie eindigde. De reboot zal Carly Shay, de originele influencer, en haar vrienden volgen die zich als twintigers door het leven van werk, liefde en familie navigeren.

Oude en nieuwe personages


We zien uiteraard de originele castleden terug. Miranda Cosgrove kruipt opnieuw in de huid van Carly Shay. Daarnaast zien we Nathan Kress als Freddie Benson en Jerry Trainor als Spencer Shay terug. Alleen hebben we slecht nieuws voor de fans van Sam.

Het lijkt erop dat Jennette McCurdy niet te zien zal zijn in de reboot. Er is geen nieuws over haar terugkeer. Ze zou gestopt zijn met acteren en in haar podcast ‘Empty Inside’ vertelde ze dat ze zich schaamt voor de rollen die ze heeft gespeeld... Jennette zou zich nu focussen op schrijven en regisseren. Of Noah Munck, die de rol van Gibby speelde, zal terugkeren, is nog niet duidelijk.

Maar Sams afwezigheid wordt goedgemaakt met twee nieuwe personages. Laci Mosley speelt de rol van Harper, Carly’s huisgenoot en beste vriendin. Jaidyn Triplett kruipt in de huid van Millicent, Freddie’s sarcastische stiefdochter (!) met verstand van sociale media. Wil dat zeggen dat het nooit iets is geworden tussen Carly en Freddie na die kus op het einde van het laatste seizoen?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Paramount+


Miranda Cosgrove deelde onderstaande foto op Instagram en schreef erbij ‘We zijn terug! iCarly gaat van start op 17 juni‘. De cast kwam samen voor Miranda’s 28ste verjaardag op de set. In de taart zat die releasedatum verstopt. De ‘iCarly’-reboot zal te zien zijn op Paramount+, een streamingdienst die eind maart in een aantal Europese landen werd gelanceerd, maar die (voorlopig) nog niet in België beschikbaar is. Wanneer en waar wij de reboot zullen kunnen bekijken, is dus nog niet duidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '