https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Summit Entertainment & airbnb

Het prachtige stulpje ligt in Oregon en heeft 5 slaapkamers.

‘Twilight’-fans, opgelet: je kan het huis van Bella Swan huren op Airbnb

Herlinde Matthys

Toen we de ‘Twilight’-films bekeken, wilden we maar al te graag de plaats van Bella Swan innemen, het meisje dat in de sterke armen van sexy vampier Edward Cullen lag. Je kan je wildste dromen nu een beetje waarmaken, want haar huis uit de populaire vampierensaga staat te huur op Airbnb.


Als tiener waren we allemaal gek op de ‘Twilight’-saga. De boeken van Stephenie Meyer lazen als een trein. Bovendien wisten de films ons keer op keer te betoveren. Dat had natuurlijk ook veel te maken met Robert Pattinson, die ons zelfs in de gedaante van een vampier van onze sokken blies.

Iconische groene keuken


Elk meisje – en heel wat jongens – wensten vurig dat ze in de schoenen van Bella Swan konden staan, een rol die gespeeld werd door Kristen Stewart. Wel, die oude fantasie kan nu een beetje werkelijkheid worden. Je kan het huis van Bella en haar papa Charlie namelijk huren via Airbnb.

Het stulpje ligt niet écht in Forks in Washington, maar wel in Saint Helens in Oregon. Voor de rest ziet de woonst er nog helemaal hetzelfde uit als in de films. Je zal sowieso de iconische groene keuken en de paarse lakens in Bella’s slaapkamer herkennen.

Trommel je vriendinnen op


Het huis uit 1930 ligt in een rustige buurt en heeft maar liefst vijf slaapkamers, waardoor er zeker tien gasten kunnen verblijven. De eigenaar heeft elke kamer vernoemd naar een personage. Zo kan je onder andere in de Bella-, Edward- en Jacobkamer slapen. Je betaalt zo’n € 300 per nacht, en je moet minstens twee overnachtingen boeken. Dat lijkt niet goedkoop, maar je kan de kosten splitsen door tien, en dan is het een supergoede deal. Alle info vind je op de website.

Trommel je vriendinnen op en boek jullie reis naar Amerika! Een ‘Twilight’-marathon ín het huis waarin heel wat scènes werden opgenomen; beter dan dat wordt het toch niet? Helaas krijg je er Robert Pattinson niet gratis en voor niets bij.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content