Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Maar er is ook goed nieuws!

SAY WHAT: HBO schrapt ‘Game of Thrones’-prequel met Naomi Watts

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De pilootaflevering werd reeds ingeblikt, en toch gaat de ‘Game of Thrones’-prequel met Naomi Watts niet door. HBO maakte gisterenavond laat bekend de spin-offreeks te schrappen. Gelukkig is er ook goed nieuws.


Afgelopen zomer werd de pilootaflevering opgenomen van de langverwachte ‘Game of Thrones‘-prequel. Gisterenavond maakte de Amerikaanse tv-zender HBO bekend de nieuwe reeks rond de boeken van George R.R. Martin te schrappen.

Naast Naomi Watts had ook Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp en Toby Regbo een rol in de voorlopige naamloze prequel die duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in ‘Game of Thrones’ zou plaatsvinden.

Naomi Watts op de Australians In Film Awards in Los Angeles vorige week.

Nieuwe prequel


Fans hoeven echter niet te treuren, want er is ook goed nieuws. Kort nadat HBO wereldkundig maakte dat ze de prequel met Watts annuleerden, kondigden de makers van de succesreeks via sociale media aan dat er een andere ‘Game of Thrones’-prequel op de planning staat.

De serie zal ‘House Of The Dragon‘ heten en is gebaseerd op het boek ‘Fire & Blood‘ van George R. R. Martin. ‘Het universum van “Game of Thrones” is zo rijk aan verhalen’, aldus HBO-baas Casey Bloys. ‘We verheugen ons erop om de oorsprong van House Targaryen te ontdekken, alsook de eerste dagen van Westeros.’

Volgens Entertainment Weekly zou het eerste seizoen tien afleveringen tellen. Wanneer het op de buis zal verschijnen, is nog niet geweten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '