Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play

'Het is harder aangekomen dan verwacht', aldus de ‘De Tafel Van Vier’-presentator.

Gert Verhulst moet afscheid nemen van hond Marcel

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Triest nieuws ten huize Verhulst-Callebout. Gert Verhulst en zijn gezin hebben de nacht van maandag op dinsdag afscheid moeten nemen van hun trouwe bouvier Marcel. ‘Het is harder aangekomen dan verwacht’, vertelde hij gisterenavond in zijn laatavondprogramma ‘De Tafel Van Vier’ op Play4.

Trouwe fans van realityreeks ‘De Verhulstjes’ op Play4 wisten al langer dat het niet goed ging met Marcel. De schattige bouvier van Gert Verhulst was al een tijdje ziek. ‘Ellen heeft de afgelopen twee jaar dag en nacht voor hem gezorgd’, onthulde de Studio 100-baas gisterenavond in zijn laatavondprogramma ‘De Tafel Van Vier’ op Play4.

Bekend Vlaanderen betuigt medeleven op Instagram

Marcel, die ook nog een broertje Leo had, overleed de nacht van maandag op dinsdag. Zijn overlijden kwam bij Verhulst naar eigen zeggen harder aan dan verwacht. ‘Je mag gaan rusten lieve schurk… 😌💫 RIP Marcel Verhulst’, schreef hij bij onderstaande foto op Instagram.

Ook Verhulsts echtgenote Ellen Callebout en zijn kinderen Marie en Viktor reageren verslagen op het overlijden. Onder hun posts betuigen heel wat volgers hun medeleven, onder wie Viktors vriendin Sarah Puttemans, ‘Familie’-acteur Sieg De Doncker, (ex-)K3’tjes Karen, Kristel en Hanne en Verhulsts voormalige collega James Cooke.

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '