Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Jennifer Aniston blijft positief: 'Dit geeft ons meer tijd om het nog spannender en leuker te maken.'

Langverwachte ‘Friends’-reünie is opnieuw uitgesteld

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

I’ll be there for you‘, maar je gaat nog even moeten wachten. De ‘Friends’-reünie waar we allemaal al jaren op zitten te wachten, is namelijk opnieuw uitgesteld door de coronacrisis.


Niet zo lang geleden vertelde David Schwimmer, die we natuurlijk allemaal kennen als Ross Geller, in een Amerikaanse talkshow dat de opnames van de ‘Friends’-reünie waarschijnlijk in augustus zouden kunnen beginnen. Op voorwaarde dat alles op de set veilig zou kunnen verlopen met het coronavirus dat ons nog steeds overal ter wereld teistert. En het ziet er nu naar uit dat de verschrikkelijke pandemie opnieuw roet in het eten gooit, want de special wordt voor een tweede keer uitgesteld.

Niet rooskleurig


HBO wil deze speciale aflevering absoluut niet via videochat laten doorgaan, want de bedoeling is net om de zes hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry na een heel lange tijd nog eens allemaal samen in dezelfde kamer te krijgen.

‘Ik kan niet voorspellen hoe de situatie er in augustus in Los Angeles zal uitzien. Dat zou dwaas zijn’, zei HBO Max-woordvoerster Sarah Aubrey eerder al in The Hollywood Reporter. En de situatie in Amerika ziet er momenteel niet echt rooskleurig uit, dus de kans dat we Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe nog dit jaar samen aan het werk zien, is behoorlijk klein tot zelfs eerder onbestaand.

‘Wij gaan nergens naartoe’


‘Het is heel jammer dat we de opnames opnieuw moeten uitstellen’, zei Jennifer Aniston in Deadline. ‘Maar het is geen veilige tijd om dit te doen.’ De actrice bekijkt het wel van een positieve kant. ‘Dit heeft ons ook meer tijd gegeven om het nog spannender en leuker te maken dan het zou geweest zijn. Wij gaan nergens naartoe. Je zal nooit van “Friends” afkomen, sorry! Jullie zitten voor altijd aan ons vast!

Er wordt nu ook even geen nieuwe opnamedatum vooropgesteld. Zoals Chandler het zou zeggen: ‘Can 2020 BE any worse?’ Gelukkig worden we de oude afleveringen nooit beu, dus we maken ons weer op voor een avondje – of middagje, want het is toch te heet buiten – bingewatchen! En uitstel is geen afstel toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '