https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © bbc

Onder andere Hugh Grant, Rowan Atkinson en Andie MacDowell doen mee in deze sequel voor het goede doel.

Iconische romantische film ‘Four Weddings and a Funeral’ krijgt vervolg

Herlinde Matthys

De cast van ‘Four Weddings and a Funeral’ komt na 25 jaar nog eens samen voor een korte sequel van de klassieker ter ere van het goede doel.


Een van de beste romantische komedies aller tijden is nog altijd ‘Four Weddings and a Funeral’ met romcom-held Hugh Grant. De acteur speelt in de Britse film Charles, een kluns die maar geen geluk heeft in de liefde. Op een trouwfeest ontmoet hij de Amerikaanse Carrie waar hij halsoverkop verliefd op wordt. Helaas staat zij op het punt om in het huwelijksbootje te stappen met een andere man.

‘One Red Nose Day and a Wedding’


De release van deze klassieker dateert al uit 1994, en nu 25 jaar later komt er een vervolg. Vreugdedansje! De sequel wordt opgenomen voor het goede doel, meer bepaald voor Red Nose Day en zal dan ook ‘One Red Nose Day and a Wedding’ heten.

Het zal om een kortfilm gaan die helaas maar twaalf minuten zal duren. Het goede nieuws is dat de oude cast waaronder Hugh Grant, Andie MacDowell en Rowan Atkinson of Mr. Bean helemaal present zal zijn. De enige hoofdrolspeelster die ontbreekt is Charlotte Coleman die Scarlett speelde. De actrice overleed jammer genoeg in 2001.

Dochter


Ook de schrijver Richard Curtis en de regisseur Mike Newell van de oorspronkelijke film werken mee aan ‘One Red Nose Day and a Wedding’. Het verhaal draait rond, je raadt het al: een trouw. Deze keer is het Charles die zijn dochter – gespeeld door Lily James – naar het altaar moet begeleiden. We moeten wel nog een klein beetje geduld hebben, want de kortfilm wordt pas op 15 maart uitgezonden op BBC en NBC.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content