Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Volgende week bekijk je álle films in de bioscoop voor slechts € 5,50.

FILMTIP: deze 7 films bekijken wij voor een prikje tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days

De redactie

Binnenkort is het weer zover. Tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days kan je ook dit jaar voor een spotprijsje naar de film. Wij delen onze filmtips maar al te graag met jou!


tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days van zondag 22 tot en met woensdag 25 september kost een bezoekje aan de bioscoop je amper € 5,50. Keuzestress? Flair to the rescue!

Once Upon A Time... In Hollywood


Genre: komedie, drama, misdaad. Met: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie.

Quentin Tarantino’s ‘Once Upon A Time... In Hollywood’ speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. Tv-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.


De Patrick


Genre: dramatische komedie. Met: Kevin Janssens, Jemaine Clement.

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf. ‘De Patrick’ is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.


The Lion King


Genre: avontuur, animatie. Met: Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor.

In de geheel nieuwe Disney-live-actionfilm van regisseur Jon Favreau, reist ‘The Lion King’ naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen...

The Hustle


Genre: komedie. Met: Anne Hathaway, Rebel Wilson.

‘The Hustle’ volgt twee vrouwelijke bedriegers die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te slaan. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.

The Best of Dorien B.


Genre: liefde, romantiek. Met: Kim Snauwaert, Jelle De Beule, Katelijne Verbeke, Dirk Van Dijck.

Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een charmante en succesvolle man, twee schattige kinderen en een goed draaiende dierenartsenpraktijk. Maar wanneer ze haar moeder betrapt op jarenlang overspel, haar man te close blijkt te zijn met een collega en ze bovendien een knobbeltje in haar borst ontdekt, dreigt ze de pedalen te verliezen. Het wordt dus hoog tijd om alles op een rijtje te zetten. Heeft ze wel de juiste keuzes gemaakt? Is dit het leven waar ze van droomde? ‘The Best of Dorien B.’ is een komisch drama over een vrouw die zichzelf in het midden van alle chaos herontdekt.

It: Chapter Two


Genre: horror. Met: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader.

Het kwaad huist opnieuw in stadje Derry wanneer regisseur Andy Muschietti in ‘It: Chapter Two’ de Losers Club – in de jonge én de oudere versie – weer bij elkaar brengt waar het allemaal begon.

Toy Story 4


Genre: familie, komedie, animatie. Met: Keanu Reeves, Tim Allen, Tom Hanks.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd Forky, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

[td_smart_list_end]

Bron: Kinepolis België


 

Vier dagen lang kan je naar echt absoluut élke film voor amper € 5,50. Daarvoor hoef je trouwens helemaal geen klant te zijn bij BNP Paribas Fortis. Ontdek hier de deelnemende bioscopen en avant-premières.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '