https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

En daarvoor krijgt ze de hulp van de 'Ik Wil Je'-zanger Walter Grootaers.

ZALIG: Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ neemt haar zingende man Nicolas goed beet

De zangkunsten van Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ zullen we niet snel vergeten. Tijdens elke aflevering zong hij dan ook de longen uit zijn lijf, en echtgenote Evelien geneerde zich regelmatig tijdens Nicolas’ eigen versie van ‘Carpool Karaoke’. Hoog tijd dus om die rollen eens om te draaien, zo dacht ze.


Nicolas en Evelien leerden elkaar vorig jaar kennen in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd‘. Op 4 november 2016 stapten ze in het huwelijksbootje en het koppel straalt nu nog steeds.

In het programma kregen we een kijkje in het leven van Nicolas en Evelien en al snel kwamen we iets te weten: Nicolas houdt van zingen. Vals of niet, hij gaf keer op keer het beste van zichzelf voor heel Vlaanderen. Ben jij even vergeten hoe dat klonk? Bijna onmogelijk, maar wij frissen met veel plezier je geheugen even op.


Evelien zong ook mee, maar zij kon zich nog redelijk goed bedwingen. In tegenstelling tot haar man. Van een heerlijk televisiemoment gesproken! En zonder het goed en wel te beseffen, zorgt Nicolas vanavond opnieuw voor een geweldige televisie.

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’


Vrouwlief Evelien wilde haar man wel eens beetnemen en daarom schakelde ze de hulp in van het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘. Met een aantal verborgen camera’s, het acteertalent van Walter Grootaers himself en de muziek van De Kreuners kreeg Evelien haar man voor één keer muisstil.

Hoe dat allemaal afloopt, zie je vanavond in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ op VTM. Iets om naar uit te kijken!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content