Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Wat extra oestrogeen!

Eric Goens lost alle namen voor ‘Het huis’ én de uitzenddatum

Herlinde Matthys

Dit najaar ontvangt Eric Goens weer acht bekende koppen in ‘Het huis’. Eén maakte eerder al zeven namen bekend waaronder Marco Borsato, Eddy Planckaert en Mathias Coppens. We komen nu te weten wie de achtste gast is én wanneer we de nieuwe afleveringen precies mogen verwachten.

Het concept van het nieuwe seizoen van ‘Het huis’ blijft natuurlijk hetzelfde. Tv-maker Eric Goens nodigt bekende koppen voor de volle vierentwintig uur uit in een prachtige villa en gaat met hen diepgaande gesprekken aan over hun boeiende leven. Je krijgt die personen op die manier eens op een andere manier te zien en leert ze een pak beter kennen.

© Eén

Toppers

Ieder jaar is het spannend afwachten welke grote namen Eric dit keer wist te strikken en ook komend seizoen krijgt hij het gezelschap van alleen maar toppers: Nederlandse zanger Marco Borsato, presentatrice Ingeborg, presentator Mathias Coppens, ex-wielrenner en tv-persoonlijkheid Eddy Planckaert, politicus en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau, acteur Kevin Janssens en sportanker Aster Nzeyimana.

© Eén

Oestrogeen

Eén naam ontbrak nog en die komen we nu te weten: Wendy Van Wanten. Zij zal voor wat girl power in ‘Het huis’ zorgen, want het oestrogeengehalte lag met maar een andere vrouw nogal aan de lage kant. Zij laat haar alter ego thuis en toont wie de echte Iris Vandenkerckhove is.

© Eén

Net zoals in de vorige seizoenen krijgt elke gast bezoek van een mystery guest, worden herinneringen bovengehaald in de kinderkamer, gaan ze tot het uiterste in de sportkamer, worden ze met zichzelf en hun prestaties/verwezenlijkingen geconfronteerd in de fotokamer en komen we intieme details te weten over hun leven in de boomhut.

Wanneer krijgen we te zien hoe deze bekende koppen hun ziel blootleggen? Heel binnenkort, want ‘Het huis’ is vanaf 2 november elke dinsdag om 20u40 te zien op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '