Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De toon wordt al meteen gezet. We weten amper nog wat de - allicht onbestaande - reden nú weer is, maar Brody besluit dat Renan en z'n koffer een plons in het zwembad verdienen.

11 x onnodige agressie en ongewenste intimiteiten in de vierde aflevering van ‘Ex on the Beach’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Wie dit weekend zoals vele anderen de vierde aflevering van ‘Ex on the Beach’ bekeek, werd getuige van een schandalig staaltje verbaal en non-verbaal geweld én heel wat ongewenste intimiteiten. En als je in ‘EOTBDD’ slachtoffer wordt van #MeToo-toestanden, is het blijkbaar not done om assertief te reageren. Trieste taferelen…


Aan het begin van deze vierde aflevering wordt de toon al meteen gezet. We weten amper nog wat de – allicht onbestaande – reden nú weer is, maar Brody wordt buitenproportioneel agressief en beslist Renans koffer een frisse plons te gunnen. Wees blij dat je het geluid eronder niet hoort. Brody’s beestachtige kabaal maakt het geheel nog wat debieler.

Nadien mag Renan z’n koffer gaan vergezellen in het zwembad…

… En volgt er zelfs een wurgpoging. Alles normaal!

Brody heeft gelukkig een sluitende verklaring voor zijn op z’n zachtst gezegd immorele gedrag. Hij behaalde ooit een diploma in de gooiologie. Aha!

Gelukkig wordt de vrouw helemaal neergezet zoals ze in werkelijkheid is in ‘Ex on the Beach’. Nadat Brody helemaal uit z’n krammen schoot, besluit Viktor toch dat ze de losgeslagen hooligan ‘supertof’ vindt, net zoals ze vorige week geloofde dat het haar eigen schuld was dat ze haar hand lelijk bezeerde tijdens de ruzie tussen Diaz en Renan. Ze stopte toch zelf haar hand tussen de deur? Nou. Naïef, naïever, naïefst.

Van Viktors gezicht kunnen we nochtans niet aflezen dat ze Brody een leuke jongen vindt… Onderstaand tafereel toont hoe Viktor niet eens van haar champagne kan nippen doordat Brody haar haast wurgt om een zoentje te pakken te krijgen.

En wanneer de blondine eerlijk tegen Diaz zegt dat ze hem eigenlijk niet meer ziet zitten, wordt de leeuw helemaal krankjorum. Gelukkig beperkt Diaz zich deze keer tot verbale agressiviteit.

Gelukkig heeft deze afwijzing Diaz’ zelfvertrouwen geen deuk bezorgd.

Niet alleen Brody, maar ook Renan durft zijn opdringerige lippen ongewenst op die van Viktor te drukken.

En Elias flikt ‘t dan weer bij Renske. Waarom ook niet?

Dat Renske uiteindelijk met Elias in bed zou belanden om te ‘knuffelen’, zag niemand op dat moment aankomen... Jammer genoeg voor Renske noemt Elias haar de ochtend nadien oneerbiedig ‘plan B’.

Nu zouden we graag de eer geven aan pispaal Renan om deze aflevering in een notendop samen te vatten.

That about sums it up.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '