Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Hoofdrolspeelster Lily Collins deelde een zalig aankondigingsfilmpje op Instagram.

OUI OUI: Netflixserie ‘Emily in Paris’ krijgt een tweede seizoen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Netflix maakte met een zalig filmpje bekend dat er een tweede seizoen komt van de populaire serie ‘Emily in Paris’. In de video zien we de originele cast, dus we gaan ervan uit dat die vertrouwde gezichten ook in de nieuwe afleveringen zullen schitteren.


Onze interesse was al gewekt toen we hoorden dat Darren Star, de man die ‘Sex and the City‘ maakte, een nieuwe serie voor ons in petto had: ‘Emily in Paris‘. De reeks verscheen op Netflix en gaat over een Amerikaanse marketeer Emily die voor haar werk tijdelijk naar Parijs verhuist. Dat avontuur zet haar hele leven op z’n kop en wij zaten natuurlijk op de eerste rij – lees: onze zetel – om dit alles te volgen. De streamingdienst maakte nu bekend dat er een tweede seizoen komt! De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar nu maakte Netflix het dus officieel.

Vertrouwde gezichten


Dat deed de streamingdienst met een origineel filmpje waarin we alle vertrouwde gezichten uit de serie terugzien. Ze zitten overduidelijk net zoals ons allemaal in hun kot bij het opnemen van de video. Een voor een zeggen ze ‘deux’, want ‘deux is better than un‘! Aangezien we Emily (Lily Collins), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Mindy (Ashley Park), Gabriel (Lucas Bravo), Julien (Samuel Arnold), Luc (Bruno Gouery) en Camille (Camille Razat) zien, gaan we ervan uit dat zij ook in het tweede seizoen zullen schitteren.

Hoofdrolspeelster Lily deelde de zalige aankondigingsvideo op haar beurt op haar Instagrampagina en is als we het onderschrift mogen geloven superblij met dit fantastische nieuws. ‘Ik word gek en ik ben enorm enthousiast (tot grote ergernis van Sylvie) dat “Emily in Paris” een tweede seizoen krijgt. Dankje voor de liefde en de steun, en ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als wij!’


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is geen grote verrassing dat deze reeks een tweede seizoen krijgt, want het was bij de release in oktober zo goed als overal ter wereld hét gespreksonderwerp. De commentaren waren nochtans niet altijd positief. Zo zou de serie volgens velen een heel stereotiep beeld schetsen van de Parijzenaren, maar slechte reclame bestaat niet zeker?

Emily blijft dus nog even langer bij Savoir in Parijs. Zullen Emily en Gabriel een vervolg breien aan hun onenightstand of kiest hij toch voor Camille? En zal ze Sylvie deze keer iets minder op de zenuwen werken? Wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten, is voorlopig nog niet bekend gemaakt. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '