Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wij kunnen nu al niet wachten!

YES: dit zijn de eerste beelden van het tweede seizoen van ‘The Crown’

Yes, ons favoriete koninklijke drama, ‘The Crown’, krijgt een tweede seizoen en Netflix onthulde net de eerste beelden van dat langverwachte vervolg. Wij kunnen alvast verklappen: de trailer ziet er veelbelovend uit!


The Crown‘, gebaseerd op het awardwinnende toneelstuk ‘The Audience‘, vertelt het levensverhaal van Queen Elizabeth II gedurende haar regeerperiode. De kwetsbare sociale orde, nog in herstel na de Tweede Wereldoorlog, dreigt weer uiteen te vallen. In het tweede seizoen eindigt het tijdperk waarin er veel respect voor de monarchie was. De start van de revolutionaire jaren zestig.

 

De soldaten van de Armed Forces voeren een illegale oorlog in Egypte en Harold Macmillan, de derde minister-president, gaat ten onder na een destructief schandaal. Terwijl haar huwelijk en rijk uiteenvallen, moet koningin Elizabeth doen wat nodig is om het voortbestaan van de Britse monarchie veilig te stellen... Wij kunnen nu al niet wachten op de spannende afleveringen die vanaf 8 december op Netflix te zien zullen zijn!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '