Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

'Maleficent: Mistress of Evil' wordt in oktober 2019 in onze zalen verwacht.

ZIEN: Disney zet eerste teaser trailer van ‘Maleficent 2’ online

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Disney stuurde de eerste trailer van ‘Maleficent 2’ de wereld in. Na een succesvolle eerste film komt Maleficent deze herfst dus voor de tweede keer naar onze cinema’s. Spoileralert: Angelina Jolie speelt opnieuw de hoofdrol.


Vijf jaar na de eerste film krijgt Angelina Jolie in ‘Maleficent: Mistress of Evil‘ opnieuw de hoofdrol. Niet alleen Jolie, maar ook Michelle Pfeiffer (als koningin Ingrith) en Elle Fanning (als prinses Aurora) zijn te zien in het vervolg van de hervertelling van ‘Doornroosje’. Eerder bevestigde Ed Skrein, die Daario Naharis speelt in ‘Game of Thrones’, zijn rol als schurk in de film.

De vriendschap die Maleficent en prinses Aurora in de eerste film opbouwden, zal ook in de tweede film een grote rol spelen. Samen gaan ze de uitdaging aan om de magische wezens van het bos te helpen, maar al snel stuiten de twee op een nieuw probleem: de goedheid van de mens haalt het kwaadste in de heks naar boven.

‘Maleficent: Mistress of Evil’ zal op 16 oktober 2019 in onze zalen verschijnen. Save the date!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer filmnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '