Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CBS

Onder meer 'How I Met Your Mother', 'Sons of Anarchy' en 'The Walking Dead' verschijnen volledig op Disney+.

Disney+ maakt aanbod Star bekend: 50 series en meer dan 200 films

Disney+ is nu grotendeels gericht op kinderen en tieners, maar daar komt op 23 februari verandering in. Dankzij de toevoeging van Star kunnen ook volwassenen er veel vaker hun gading vinden. Topseries zoals ‘Modern Family’ en ‘The Walking Dead’ komen erbij, en ook het filmaanbod wordt stevig uitgebreid.


Star wordt het zesde merk op Disney+ naast Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel. Het is een verzamelnaam voor Disneys creatieve studio’s. Onder de noemer vallen enkele nieuwe reeksen, Star Originals, maar vooral veel series die al naam en faam maakten.

50 series


Bij de eerste aankondiging van de komst van Star, bevestigde Disney meteen al enkele gekende reeksen. ‘Grey’s Anatomy’‘Scandal’‘Glee’‘Desperate Housewives’‘Modern Family’, ‘Ugly Betty’‘Prison Break’ en ’24’ zijn vanaf 23 februari volledig te zien op Disney+. Aan die lijst worden nu nog enkele toppers toegevoegd. Onder meer ‘Lost’, ‘How I Met Your Mother’‘Buffy The Vampire Slayer’‘Cougar Town’‘Bones’‘Black-ish’‘Revenge’, ‘Scream Queens’‘Sons of Anarchy’ en ‘The Walking Dead’ komen integraal op de streamingdienst. In totaal worden er 50 reeksen toegevoegd op de lanceringsdag van Star.

‘Big Sky’ (© Disney+)

Disney+ voegt ook enkele gloednieuwe reeksen toe op 23 februari. ‘Big Sky’ is een serie van David E. Kelley, de man achter ‘Big Little Lies’. ‘Love, Victor’ is dan weer een spin-offreeks van de film ‘Love, Simon’, waarin Katherine Langford een van de hoofdrollen speelde.  ‘Solar Opposites’ is een geanimeerde sitcom voor volwassenen.

Meer dan 200 films


De lijst van films die op 23 februari op Disney+ verschijnen, is meer dan 200 titels lang. In het overzicht vind je bekroonde films als ‘The Shape of Water’ en ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, bovenop klassiekers zoals ‘Pretty Woman’, ‘Die Hard’, ‘The Devil Wears Prada’ en ‘Moulin Rouge’. Ook de heerlijk cliché chickflicks zijn aanwezig, zoals ‘John Tucker Must Die’, ‘Paper Towns’ en ‘Someone Like You’. Voer genoeg voor vele filmavondjes!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '