Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

'Cruella' wordt in mei 2021 verwacht.

ZIEN: Disney onthult eerste foto van Emma Stone als Cruella de Vil

Disney lichtte zonet voor het eerst een tipje van de sluier van z’n nieuwste film ‘Cruella’. Emma Stone kreeg voor de titelrol een punk-rocklook aangemeten en wij vinden stiekem dat de 30-jarige actrice er creepy as hell uitziet.


Dit weekend vindt in Disneyland Park in Californië D23 Expo plaats, de jaarlijkse expo voor de officiële fanclub voor The Walt Disney Company.

Tijdens deze expo worden er tal van nieuwe projecten onthuld en sneak peeks vrijgegeven, waaronder de trailer voor de live-actionremake van ‘Lady and the Tramp’.

Ook over de film ‘Cruella’ weten we sinds gisteren meer. Zo gaf Disney een eerste foto van Emma Stone als de gemene Cruella de Vil vrij. Het iconische personage kreeg een punk-rocklook aangemeten (inclusief zwart-wit kapsel) en het lijkt erop dat ze ooit een liefhebber van dalmatiërs was voor ze de gespikkelde honden in een bontjas wou omtoveren. De film zal zich afspelen in Londen in de jaren ’70.

Nog even geduld…


‘Cruella’ mag gezien worden als een prequel van ‘101 Dalmatiërs’, want de film zal het achtergrondverhaal van de legendarische villain vertellen. Of zoals Sean Bailey, productieleider bij Disney, het gisteren op D23 verwoordde: ‘Wat is haar achtergrondverhaal? Hoe is ze zo geworden?’.

In de originele animatiefilm uit 1961 werd Cruella’s stem verzorgd door Betty Lou Gerson. Glenn Close vertolkte het personage in de live-actionremake uit 1996.

© PHOTO NEWS


De regie van ‘Cruella’ is in handen van Craig Gillespie, bekend van ‘I, Tonya’. Naast Emma Stone doen ook Emma Thompson, Paul Walter Hauser en Joel Fry mee.

‘Cruella’ zal pas in mei 2021 te zien zijn in de bioscoop.

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '