Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty & KFD

De dj postte een filmpje van zijn metamorfose.

Dimitri Vegas krijgt make-over voor hoofdrol in nieuwe film ‘Hazard’ van Jonas Govaerts

Herlinde Matthys

Dimitri Vegas (39) speelt de hoofdrol in ‘Hazard’, de nieuwe film van Jonas Govaerts. Om volledig in de huid te kruipen van zijn personage Noah onderging de top-dj een metamorfose.


Bij Dimitri Vegas denken we onmiddellijk aan vette beats en feestvierende mensen die volledig uit de bol gaan in zalen of op festivalweides over de hele wereld. Samen met zijn broer Mike is hij dan ook een van de succesvolste dj’s ter wereld. In ‘Hazard‘ doet hij het alleen. Dimitri Thivaios kreeg namelijk de hoofdrol in deze nieuwe film van regisseur Jonas Govaerts die ook de thriller ‘Welp‘ op zijn cv heeft staan.

Carrièreswitch


Deze carrièreswitch komt niet als een totale verrassing, want de dj maakte er nooit een geheim van dat hij gek is op films en graag acteert. Zo heeft hij een rolletje in ‘Jurassic World 3’ en vertelde hij begin april in Flair dat hij zich tijdens de coronacrisis kon focussen op zijn andere passie: acteren. ‘Ik ben nu in volle voorbereiding voor mijn volgende film. Dat zal mijn allereerste hoofdrol zijn. Die opnames starten binnen enkele maanden, maar ik mag daar nog niks over verklappen’, aldus Dimitri toen.

Nu weten we eindelijk meer. Het gaat dus om ‘Hazard’ en Dimitri zal Noah Hazard vertolken. Om volledig in de huid, of beter gezegd haar, van dat personage te kruipen onderging Dimi een metamorfose. Zijn lange lokken en man bun werden onverbiddelijk kortgeknipt. De dj/acteur postte een filmpje van zijn make-over en het resultaat op zijn Instagrampagina met daarbij een trieste én een gechoqueerde emoji.

Gelukkig vindt zijn vrouw Anouk Matton, die momenteel zwanger is van hun eerste kindje, zijn nieuwe look wel geslaagd. Ze plaatste onder de video twee hartjes. Ook zijn dj-collega’s zijn fan van het nieuwe kapsel. Eentje vond zelfs dat Dimitri met zijn korte kopje lijkt op de topvoetballer Messi.

Het verhaal gaat over Noah die van zijn neef een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aangeboden krijgt, maar die ontaardt in een onwaarschijnlijke en zenuwslopende race door Antwerpen. Het concept van de film is uniek, want werkelijk alle scènes zullen zich afspelen in Noah’s getunede Lexus. ‘De camera verlaat nooit Noah’s auto’, aldus regisseur Jonas.

Rollercoaster


Dimitri zal in ‘Hazard’ aan de zijde spelen van onder meer Jennifer Heylen, Jeroen Perceval, Frank Lammers en Monic Hendrickx. ‘Ik ben altijd al een grote fan geweest van het werk van Jonas en was meteen weggeblazen door het script’, aldus Dimitri. ‘Ik ben dus superdankbaar voor het vertrouwen dat hij in mij heeft gesteld en kan niet wachten om deze rollercoaster van een film te gaan draaien. De film komt volgend jaar in de bioscoop, wanneer precies is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '