Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Stijlgoeroe Jani Kazaltzis zal alles nauwlettend in het oog houden.

Deze dochters van bekende Vlamingen strijden volgende week voor het kroontje van ‘Shopping Queens’

Volgende week gaan vier dochters van bekende Vlamingen de strijd aan in ‘Shopping Queens’. De dames zullen er alles aan doen om dé perfecte outfit te scoren voor stijlgoeroe Jani Kazaltzis. Maar wie loopt op het einde van de wedstrijd met het felbegeerde kroontje op de roze loper?


Maar liefst vier dochters van bekende Vlamingen maken volgende week de roze loper van ‘Shopping Queens‘ onveilig. Maxine Michiels (25), Laura Van Tongelen (24), Maartje Van Neygen (22) en Jasmine Vermassen (27) krijgen elk een bijzonder accessoire toegewezen dat als basis moet dienen voor hun styling.

Jani Kazaltzis zal alles nauwlettend in het oog houden en hij is deze keer bijzonder gul. De stylist verhoogt het shopbudget namelijk naar 500 euro. Daar kan je al eens iets van kopen, toch?

Maxine Michiels


Maxine is de dochter van Soulsister Paul Michiels en mag meteen de spits afbijten. Deze brunette is paardentrainster van beroep. Haar look wordt dan ook vaak beïnvloed door het Wilde Westen. Yihaa!

© VIJF

Laura Van Tongelen
Op woensdag mag de dochter van ‘Familie’-acteur Chris Van Tongelen laten zien wat ze in haar mars heeft. Laura is een schoonheidsspecialiste, leerlingenbegeleidster en daarnaast heeft ze ook een zwak voor Disney. Benieuwd of deze magische look ook op de catwalk zal verschijnen.

© VIJF

Maartje Van Neygen


Sanne en Erik van Neygen zullen op donderdag 26 april op het puntje van hun stoel zitten, want dan is het de beurt aan hun dochter Maartje. Deze zangeres houdt van een gewaagde look en ziet Taylor Swift als haar grote voorbeeld.

© VIJF

Jasmine Vermassen


Het is Jasmine Vermassen – dochter van strafpleiter Jef Vermassen – die de week mag afsluiten. Haar stijlicoon is niemand minder dan Audrey Hepburn en ze heeft een zwak voor alles met bling-bling.

© VIJF

[td_smart_list_end]

 

‘Shopping Queens’ verschijnt van dinsdag tot en met vrijdag om 20u35 op VIJF.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '