Home FASHION & BEAUTY Fashion STIJLTIPS: deze denimtrends zal je deze zomer overal zien

STIJLTIPS: deze denimtrends zal je deze zomer overal zien

Draag je oude jeans volgens de nieuwste trends. 😉

Als je worstelt met de nieuwste denimtrends die je om de oren slaan, maakt deze gids je wegwijs. Door enkele simpele basisstuks aan je kleerkast toe te voegen, ben je weer helemaal mee met de trendy manieren om deze zomer jeans te dragen.

1 / 10
Millennial pink
Denimjasje
Baggy broek
Jeansrok
Wit denim
Split it
50 shades of blue
Cut-off jeansshort
Hoge taille
Van kop tot teen in denim
Millennial pink
Millennial pink

Onze liefde voor poederroze is inmiddels doorgedrongen tot de jeansindustrie. Een roze jeansrok of -short is overigens perfect voor de festivalweide.

€ 54,99 – Levi’s

Denimjasje
Denimjasje

Ook dit jaar mag je dat denimjasje bovenhalen, want de trend blijft. Deze zomer dragen we onze jeansjas het liefst oversized, met enkele kleine patches of een gigantische geborduurde print op de rug.

€ 79,90 – LTB

Baggy broek
Baggy broek

De losse boyfriendjeans lijkt de strijd te winnen van het populaire skinnymodel.

€ 74,90 – Diesel

Jeansrok
Jeansrok

Warm weer betekent: een jeansrokje bovenhalen! Een rechte snit is altijd een goede optie, maar ook een brave. Ben je een tikkeltje avontuurlijker? Probeer dan een exemplaar met ruffles!

€ 39,95 – Monki

Wit denim
Wit denim

We waren afgelopen seizoen duidelijk fan van winter white, want ook wanneer het kwik stijgt, blijft een all white outfit trendy.

€ 89,90 – Lee

Split it
Split it

De split van een rok ken je ongetwijfeld al, maar waarom ook niet een verticale scheur in je favoriete oude jeansbroek zetten?

€ 39,95 – Zara

50 shades of blue
50 shades of blue

Vroeger was een afgewassen effect, waarbij verschillende jeanstinten in elkaar vervagen, een enorme rage. Tegenwoordig schrikken we er niet meer voor terug om meerdere jeanskleuren in één item te verwerken. Hoe contrasterender de blauwtinten, hoe beter!

€ 69,90 – Cheap Monday

Cut-off jeansshort
Cut-off jeansshort

Het jeansshortje is en blijft een klassieker. Ook deze zomer voorspellen we dat de festivalweide overspoeld zal worden met denimshorts.

€ 59,90 – Levi’s

Hoge taille
Hoge taille

Een high-waisted jeans is flatterend voor elk lichaamstype en staat mooi bij een crop top. Zo’n outfit verbergt een buikje en accentueert tegelijkertijd de smalste delen van je taille. Geen wonder dat het zo’n geliefde look is.

€ 34,90 – Vero Moda

Van kop tot teen in denim
Van kop tot teen in denim

Van kop tot teen in jeans gekleed lopen is helemaal hip, denk maar aan de double denim outfits op talloze Instagramprofielen van celebs, onder wie Rihanna. Geen zin om verschillende denimstuks te combineren? Ga dan voor een jeansjurk of jumpsuit, en je bent mee met de trend!

€ 139 – Replay

Lees meer over mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.