Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: roel.vanderstukken

Vanaf maandag 11 december krijgt het ludieke personage een nieuw gezicht.

Deze acteur springt in voor Roel Vanderstukken in ‘Familie’

Vorige week was het even schrikken voor de ‘Familie’-fans onder ons. Roel Vanderstukken zou namelijk een tijdje niet meer op de set te zien zijn wegens hartproblemen. Bij VTM hadden ze bekendgemaakt dat ze op zoek waren naar een tijdelijke vervanger voor Benny en die lijken ze nu gevonden te hebben.


Roel Vanderstukken heeft een succesvolle ingreep aan zijn hart achter de rug, maar moet de komende maanden rusten en zich concentreren op zijn revalidatie. Daarom zal hij de komende maanden niet te zien zijn op de set van ‘Familie’.

Welkom, Govert


Nu verdwijnt Benny Coppens niet gewoon van het scherm, maar werd er druk gezocht naar een vervanger. Vanaf maandag 11 december krijgt het ludieke personage een nieuw gezicht en dat zal niemand minder dan Govert Deploige zijn. Hij heeft in het verleden al meegespeeld in verschillende televisiereeksen zoals ‘W817’, ‘Spoed’ en ‘Thuis’.

Momenteel is Govert druk bezig met oefenen en volgende week dinsdag, op 17 oktober, zal hij voor een eerste keer op de set staan. ‘Toen men mij vroeg om in te springen voor Roel, leek mij dat een quasionmogelijke opdracht. Maar de makers hebben er blijkbaar vertrouwen in en dat wil ik zeker niet beschamen. Het is alleszins een geweldig personage om te mogen spelen.’

Ik zal mijn uiterste best doen om het karakter van Benny zo goed en zo waarheidsgetrouw mogelijk naar mijn hand te zetten, met alle respect voor Roel. Door hem is Benny zo geliefd bij het publiek. Maar bovenal wens ik Roel alle beterschap toe, zodat hij weer snel de hete fakkel van mij kan overnemen. Het beste maat’, aldus de acteur.

En hoe gaat het ondertussen nog met de echte Benny Coppens? Roel Vanderstukken heeft het ziekenhuis mogen verlaten en herstelt thuis in alle rust verder van zijn operatie. Veel beterschap, Roel!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '