https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: greysabc

Het veertiende (!) seizoen van de serie gaat van start op 28 september.

Deze 2 acteurs maken straks hun opwachting in ‘Grey’s Anatomy’

Het najaar nadert en dat kan maar één ding betekenen: het veertiende (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is op komst. En we kunnen jullie meteen al enkele dingen verklappen. #spoilers


Op het einde van seizoen dertien weten we dat de zus van Owen nog leeft. Megan is al jarenlang vermist en hij had alle hoop om zijn zus levend terug te zien al lang opgegeven. Maar zoals jullie weten, is alles mogelijk in ‘Grey’s Anatomy’.

In de seizoensfinale kregen we al een glimp van Megan, maar in seizoen veertien zal haar personage er iets anders uitzien. Bridget Regan, die normaal gezien haar rol zou vertolken, komt niet meer terug wegens een te drukke agenda. Zij wordt vervangen door Abigail Spencer, bekend van onder andere ‘Timeless’ en ‘Suits’.

https://www.instagram.com/p/BXLRx_TAN0W/?hl=en&taken-by=abigailspencer

Nog meer nieuwe gezichten


In het nieuwe seizoen duikt ook Matthew Morrison aka Paul Stadler weer op. De acteur was in seizoen dertien al heel even te zien, maar nu krijgt hij een iets grotere rol. Doet zijn naam zo meteen geen belletje rinkelen? Paul is de agressieve man van Jo die haar in het verleden mishandeld heeft. Alex Karev heeft hem kort ontmoet tijdens een conferentie in Los Angeles, maar binnenkort gaan we dus veel meer van de acteur zien. En dat kan maar één ding betekenen: drama is coming!

Het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy gaat in de Verenigde Staten van start op 28 september.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content