Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© marvel studios

Tom Holland, die Peter Parker speelt, heeft nogal de neiging om spoilers te verklappen.

Hoofdrolspelers derde ‘Spider-Man’-film maken titel met grappig filmpje bekend

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De derde ‘Spider-Man’-film van Marvel heeft eindelijk een officiële titel. De hoofdrolspelers maakten die met een grappig filmpje bekend op Instagram.


Wie denkt dat er al meer dan drie ‘Spider-Man’-films bestaan, heeft groot gelijk. Tobey Macguire mocht al drie keer in de huid van de superheld kruipen, daarna nam Andrew Garfield de rol van Peter Parker in twee films voor zijn rekening. In 2016 besloot Marvel de man in het rode aansluitende pakje op te nemen in het Avengers-team van superhelden en Tom Holland was de geknipte persoon voor het personage. Zo duikt hij op in verschillende ‘The Avengers’-verhalen en heeft hij twee films die volledig rond hem draaien: ‘Spider-Man: Homecoming’ en ‘Spider-Man: Far From Home’. Daar komt binnenkort een derde deel van uit, meer bepaald in december.

Spoilers


De cast waaronder Tom Holland, Zendaya (MJ) en Jacob Batalon (Ned) plaagden fans de afgelopen dagen door elk een andere titel te lossen. Zo passeerden ‘Spider-Man: Phone Home’ (waarbij we serieuze ‘E.T.’-vibes kregen), ‘Spider-Man: Home-Wrecker’ en ‘Spide-Man: Home Slice’ de revue. Gelukkig moeten we nu niet meer in spanning wachten, want de officiële titel is eindelijk geweten! De hoofdrolspelers maakten die met een grappig filmpje op Instagram bekend. De reden achter al die geheimzinnigheid? Tom Holland heeft de neiging om spoilers te verklappen aan de kijker.

Spidey-reünie


De derde ‘Spider-Man’-film onder Marvel heet dus ‘Spider-Man: No Way Home’. Naast de drie hoofdrolspelers is nog niet zo veel bekend over dit derde deel. Al maakte Tom wel een einde aan de geruchten dat de andere twee acteurs die voordien in het Spidey-pakje kropen – Tobey en Andrew – een rolletje zouden krijgen. ‘Ik heb het script van begin tot einde gelezen, dus het zou een mirakel zijn als ze dit voor mij verborgen hebben kunnen houden’, aldus Tom.

Deze derde ‘Spider-Man’-film zou volgens Tom ‘de meest ambitieuze superheldenfilm ooit’ zijn. Er zouden verschillende figuren uit alle voorgaande films terug opduiken, denk maar aan Flash Thompson (Tony Revolori), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Electro (Jamie Foxx) en Doctor Octopus (Alfred Molina). Dit werd nog niet bevestigd door Marvel of Sony, dus het is nog even spannend afwachten of we hen allemaal terugzien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '