Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vijf

'Iedereen heeft zijn verleden, toch?'

‘Deborah verleidde zélf ooit een man in een relatie. Hij had zelfs een baby’tje’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Vlaanderen is niet mals voor Deborah Leemans. Nadat haar Tim haar voor de neus van Jan en Alleman bedriegt met ‘Temptation Island’-verleidster Cherish, duikt er nu een gerucht op over Deborah zelf.


Blijkbaar vindt liefhebbend Vlaanderen het nog niet erg genoeg voor ‘Temptation’ Deborah dat ze de laatste weken door haar Tim te kakken gezet wordt voor de ‘Temptation Island’-kijkers. Nu duiken er ook nog eens geruchten op in TV Familie dat Deborah zelf niet de heiligste is. Ze zou een gezin uit elkaar gehaald hebben door een man te verleiden die een langdurige relatie én een kindje had. Nou.

Iedereen heeft zijn verleden, toch?

Deborah reageert


‘Hallo Deborah Leemans is niet het brave meisje wat ze laat uitschijnen. Ze haalde een gezin uit elkaar. Ze woonde samen met iemand en verleidde een andere man die een vrouw en baby had waar ze jaren voor geprobeerd hadden. Eens ze de buit binnen had liet ze die man na een week vallen en ging gewoon verder in haar eigen relatie zonder dat haar vriend op de hoogte was.’ Zo klinkt het in een reactie op social media. Deborah plaatste de opmerking op haar Instagram Story met haar reactie erbij: ‘Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idiots.’ Da’s duidelijk!

In TV Familie reageert Deborah vandaag iets persoonlijker: ‘Ik word de laatste tijd overladen met geruchten en opgeklopte verhalen. Iedereen heeft zijn verleden, toch? Ik weet wat er toen is gebeurd en ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ik nooit doelbewust een relatie zou kapotmaken. Als je weet dat twee mensen samen zijn, dan kom je daar niet tussen. Punt.’

Verder zegt Deborah geen spijt te hebben van haar deelname aan ‘Temptation Island’. Ze heeft er naar eigen zeggen veel van geleerd.

 

Meer over ‘Temptation Island’ lees je hierzo!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '