Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

In dit psychologisch spel zit niet één, maar drie mollen!

Spannend Nederlands programma ‘De Verraders’ krijgt Vlaamse versie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We zijn momenteel in de ban van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ op Play4. Binnenkort kan je op een andere zender ook een mollenjacht volgen! VTM maakt namelijk een eigen versie van het spannende, Nederlandse programma ‘De Verraders’.


In Nederland kan je momenteel op RTL 4 het eerste seizoen van het superspannende programma ‘De Verraders‘ volgen. Achttien bekende Nederlanders komen samen in een kasteel en proberen daar een zilverschat te winnen. Onder hen zitten drie verraders, of mollen, die de boel saboteren en zoveel mogelijk geld trachten binnen te halen voor zichzelf. Ze zetten de groep tegen elkaar op én ‘vermoorden’ elke nacht een deelnemer die bijgevolg het spel moet verlaten.

Kijkcijferkanon


In tegenstelling tot ‘De Mol’ weten de kijkers van in het begin wie de verraders zijn. Het is aan de kandidaten om deze saboteurs te identificeren en ze weg te stemmen. In Nederland is het programma een echt kijkcijferkanon. Onder meer ‘Love Island’-presentatrice Holly Mae Brood doet mee. De lieftallige collega van Viktor Verhulst speelt dit keer een smerige verrader.

VTM gaat wegens het grote succes bij onze noorderburen een eigen Vlaamse versie van ‘De Verraders’ maken. Het concept blijft hetzelfde, maar de kandidaten die dit psychologisch spel zullen aangaan zijn bekende Vlamingen. De zender is alleszins laaiend enthousiast om dit format uit te werken. ‘Bij VTM hebben we met grote ogen gekeken naar wat “De Verraders” deed in Nederland’, aldus Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM. ‘Het spel houdt iedereen in de ban en de eerste afleveringen brachten telkens meer dan twee miljoen kijkers naar het puntje van hun stoel.’

Toffe mix


Wanneer de spelshow vol leugens, verraad, manipulatie en verdachtmakingen precies bij VTM te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend. Wij zijn alleszins nu al razend benieuwd welke bekende gezichten zullen meedoen en wie de rol van verrader op zich zal nemen! In Nederland is het deelnemersveld een toffe mix van artiesten, acteurs, presentatoren, sporters en zelfs een model en een goochelaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '