https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Twitter: @RoelBosmans

Hugo, Magda, Eline... Doen die namen geen belletje rinkelen?

OMG: deze mysterieuze ‘De Mol’-affiches verschijnen overal in Vlaanderen

Mollenjagers, zet jullie schrap! Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zit eraan te komen! Net zoals vorig jaar zijn er ook over dit aanstormende seizoen alweer mysterieuze boodschappen opgedoken op verschillende plekken in Vlaanderen.


Wanneer het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start gaat op VIER is nog steeds een mysterie. Wat we al wel weten is dat het zich in Vietnam zal afspelen. Dat maakte de zender zelf al bekend via de website nietnaarluxemburg.be en ook presentator Gilles De Coster bevestigde dit nieuws op 18 december al met een Instagrampost.

 

Nieuwe wending


Enkele aandachtige Vlamingen merkten woensdagavond iets opvallends op. In enkele Vlaamse steden en gemeenten verschenen plots posters in de typische huisstijl van ‘De Mol’. Op de posters staan de namen van voorgaande mollen zoals Gilles, Magda, Pieter, Hugo en Eline te lezen gevolgd door de woorden ‘weet niets’. De affiches lijken de start van de campagne om het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ aan te kondigen in te luiden. Zou dit betekenen dat er oude bekenden zullen opduiken in het nieuwe seizoen?

VIER wil momenteel nog niets kwijt. De zender bevestigt dus ook het vermoeden niet dat de locaties waar de posters gespot worden, zoals Kuurne en Zandvoorde, iets verklappen over de woonplaats van de kandidaten… Wij zijn al volledig in mollenjachtmodus.

 

Op de officiële startdatum is het nog even wachten… Wat we wel weten is dat het vorige seizoen van start ging op 25 maart. De twee seizoenen daarvoor startten telkens begin februari.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content