Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest

'Mijn gezicht doet pijn van te veel te lachen.'

Daenerys en Khal Drogo uit ‘Game of Thrones’ hadden kleine reünie op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Emilia Clarke en Jason Momoa speelden een koppel als Khal Drogo en Khaleesi Daenerys in de populaire serie ‘Game of Thrones’. Drogo stierf al in het eerste seizoen, maar toch hebben de twee een hechte band en komen ze ook naast de set enorm goed overeen.


De sterren van ‘Game of Thrones’ hadden dit weekend een afscheidsfeestje. De opnames van het achtste en laatste seizoen zitten erop en dat moest gevierd worden. Terwijl wij eerder in een hoekje willen huilen omdat de beste serie ooit er binnenkort voorgoed op zit, dacht de cast er duidelijk anders over. Zij verzamelden met z’n allen in Ierland voor een stevige party.

Bij elk goed feestje hoort natuurlijk een photobooth. In plaats van gekke hoedjes of zonnebrillen, kozen ze hier voor de Iron Throne als ideaal attribuut om mee op de foto te gaan. De serie staat erom bekend zijn acteurs en actrices niet te sparen en er sneuvelden dus heel wat van onze lievelingspersonages doorheen de jaren. Zo ook Khal Drogo, gespeeld door Jason. De woeste maar lekkere paardrijdende woesteling veroverde niet enkel ons hart, maar ook dat van Daenerys.

Photobooth


Het was dan ook een shock toen hij al op het einde van het eerste seizoen het loodje legde. Dany en Drogo speelden dus maar een aantal afleveringen zij aan zij, maar dat was genoeg om een hechte band te scheppen tussen de twee. Drogo mocht even terugkomen uit de dood om aanwezig te zijn op het afscheidsfeestje en Emilia maakte daarvan gebruik om de photobooth onveilig te maken.

Ze probeerden de beroemde scène uit ‘Dirty Dancing’ na te spelen. ‘Dit komt het dichtste in de buurt van ik die de lift uit “Dirty Dancing” probeer na te doen’, schreef Emilia als onderschrift bij de grappige foto op Instagram. ‘Ja, mijn man zit neer. Ja, er is geen meer. En ja, ik had er geen idee van dat ik niet tot boven zijn hoofd werd gelift.’

Ze bedankte ook nog even de glazen alcohol die ze die avond dronk omdat die haar de moed gaven om dit te doen. De hashtag die ze bij de foto plaatste zijn bijna even grappig als het plaatje: #nooneputsdrogointhecorner, verwijzend naar de iconische zin ‘Nobody puts baby in the corner’ uit ‘Dirty Dancing’. Een andere # verklapte dan weer dat ze de tijd van haar leven had die avond.

‘Ik hou van jou voor altijd’


Ook Jason was in de wolken met de kleine reünie met de moon of his life. Hij deelde op zijn Instagrampagina een filmpje van hun tweetjes samen in verschillende poses op de troon. ‘Elke keer dat ik bij je wegga, doet mijn gezicht pijn van te veel te lachen‘, schreef hij onder zijn bericht. ‘Ik hou van jou voor altijd.’

Emilia en Jason waren trouwens niet de enigen die de troon bestegen om hilarische foto’s te maken. Jason herhaalde de ‘Dirty Dancing’-lift later nog eens met Kit Harington, beter bekend als Jon Snow in ‘GOT’. ‘Ik ben dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van de beste serie ter wereld’, aldus Jason. ‘Ik ben vereerd hier samen met jullie in Ierland te mogen feesten. Ik ben hier voor de kussen, knuffels en het zwarte spul.’ Met dat laatste bedoelt ie Guinness bier, wat aan de foto’s te zien ongetwijfeld rijkelijk vloeide.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '