Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

We krijgen ook nog een derde veelbelovende trailer te zien.

Disney maakt officiële releasedatum van ‘Cruella’ bekend

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat ‘Cruella’ eind mei zou uitkomen en Disney maakt nu eindelijk de officiële releasedatum bekend. Om ons nog meer naar deze film te laten uitkijken, lost het ook een derde trailer van de Disneyklassieker.


Iedereen zag ongetwijfeld als kleine snotneus de legendarische Disneyfilm ‘101 Dalmatiërs‘. Disney maakte nu een special rond een van de hoofdpersonages. In ‘Cruella‘ zie je de levensechte Cruella de Vil die de schattige gevlekte hondjes probeert te stelen om er bontjassen van te maken. Disney loste al de officiële trailer en een spannende sneak peek, en gaf mee dat de film eind mei uitkomt. Goed nieuws voor wie popelt om ‘Cruella’ te zien, want de officiële releasedatum is bekend!

Kat-en-muisspel


Op 28 mei komt de film op Disney+. Abonnees van de streamingdienst kunnen de film dan kopen voor een bepaald bedrag zoals dat ook het geval was bij onder meer ‘Raya and the Last Dragon‘ en ‘Mulan‘. Om je nog een beetje nieuwsgieriger naar de film te maken, krijgen we een derde trailer voorgeschoteld. We zien opnieuw Emma Stone die in de huid kruipt van modeontwerpster Estella of de jonge Cruella, en Emma Thompson als haar mentor en modekoningin Baroness Von Hellman.

We krijgen meer inzicht in hoe Estella transformeert in Cruella, ‘the Queen of Mean‘. ‘Je mag om niemand anders dan jezelf geven’, aldus Baroness Von Hellman. ‘Al de rest zijn obstakels. Je hebt talent, maar de grote vraag is of je het killer instinct hebt?’ Dat er geen twijfel bestaat over dat laatste wordt snel duidelijk! Estella is het beu om onder de sloef te liggen bij haar gemene bazin. Ze besluit te rebelleren en het heft in eigen handen te nemen, dit alles in de gedaante van de vreselijke Cruella. Wat volgt, is een spannend kat-en-muisspel. Zo zien we in de korte video hoe ze onder meer de geliefde dalmatiërs van de Baroness steelt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Of de film naast Disney+ ook in de Belgische bioscoop zal verschijnen en wanneer dat precies zou zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '