Home Lifestyle Film TRAILER: ‘Monster’, gebaseerd op prijswinnend jeugdboek, komt naar Netflix

TRAILER: ‘Monster’, gebaseerd op prijswinnend jeugdboek, komt naar Netflix

De film ging in 2018 al in première op het Sundance Film Festival

monster netflix
© Netflix

Er zijn zo van die films en series die ons al bij het zien van de trailer kippenvel geven. ‘Monster’ is daar een goed voorbeeld van. De aangrijpende film komt binnenkort naar Netflix.

Netflix kondigde de komst van ‘Monster‘ aan door de officiële trailer te delen op zijn YouTubekanaal. De film ging in 2018 al in première op het Sundance Film Festival en komt op 7 mei naar de streamingdienst. ‘Monster’ is gebaseerd op het gelijknamige prijswinnende jeugdboek van Walter Dean Myers.

Het vertelt het verhaal van de zeventienjarige filmstudent Steve Harmon uit Harlem. De getalenteerde tiener volgt les aan een eliteschool, maar zijn hele leven wordt op een dag omgegooid wanneer hij aangeklaagd wordt voor moord. Zal hij de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen?

Indrukwekkende cast

‘The Trial of the Chicago 7’-acteur Kelvin Harrison Jr. neemt de hoofdrol van Steve Harmon op zich. Daarnaast zien we  ‘The Hunger Games’-acteur Jeffrey Wright en ‘Dreamgirls’-actrice Jennifer Hudson als de ouders van Steve Harmon. Jeffrey nam ook samen met John Legend en Nasir ‘Nas’ Jones de rol van uitvoerend producent op zich. Ook talenten zoals ‘Pride and Prejudice’-actrice Jennifer Ehle, ‘Malcolm & Marie’-acteur John David Washington en rapper A$AP Rocky spelen een rol in de film. De trailer die zich afspeelt op ‘Devil That I Know‘ van Jacob Banks geeft ons alvast kippenvel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: