Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CBS

Een iconisch dansje, verborgen talenten en een vestimentair probleempje.

ZIEN: Lizzo zet de boel op stelten in nieuwste ‘Carpool Karaoke’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Net toen we dachten dat we niet nóg meer van Lizzo kunnen houden, is ze te gast in ‘Carpool Karaoke’. Op de passagierszetel naast James Corden heeft ze het onder meer over haar grote voorbeeld Beyoncé, speelt ze een stukje dwarsfluit, leert ze de presentator een dansje én vertelt ze dat haar familie niet kan lachen met de hoeveelheid naakt in haar clips en op haar sociale media.

Ons favoriete onderdeel van ‘The Late Late Show with James Corden’ of van YouTube in het algemeen? ‘Carpool Karaoke’ natuurlijk! James Corden vraagt aan de allergrootste sterren op deze aardbol om hem te vergezellen in zijn auto. Ze zingen niet enkel hun grootste hits, maar de presentator stelt ze ook de meest gedurfde vragen en laat ze de gekste opdrachten doen. Heerlijke televisie! In de laatste aflevering nam een van onze favoriete artiesten van dit moment plaats in z’n auto, niemand minder dan bad bitch Lizzo!

Iconisch dansje

Als je een mindere dag hebt, zet dan gewoon dit filmpje van zo’n kwartiertje op en we kunnen je verzekeren dat er opnieuw een glimlach op je gezicht verschijnt. Lizzo is haar heerlijke zelf en vertelt honderduit over waar haar artiestennaam vandaan komt, spoiler: het komt uit haar kindertijd. Ze toont dat ze een ferm stukje dwarsfluit kan spelen, ze vertelt waarom Beyoncé haar grote voorbeeld is en krijgt het even heel benauwd wanneer James van plan is de superster op te bellen. Of hij haar nummer daadwerkelijk heeft en haar aan de lijn krijgt, verklappen we niet!

Een van de grappigste momenten is wanneer Lizzo na uitbundig mee te shaken met ‘Crazy In Love’ van Beyoncé een vestimentair probleempje heeft. Ze vertelt zonder er doekjes om te winden aan James dat haar string echt helemaal in haar poep zit. Die eerlijkheid én die humor, dat is waarom we onder meer zo gek zijn op deze vrouw! ‘De zuurstof komt terug in m’n hersenen’, grapt ze terwijl James in een deuk ligt.

Veel naakt

Lizzo vertelt verder over haar strenge opvoeding. Ze vertelt dat ze toen niet naar de muziek zou mogen luisteren die ze nu maakt. ‘Ik heb een paar familieleden kwaad gemaakt’, vertelt de zangeres. ‘Niet enkel omdat ik veel vloek, maar ook omdat ik veel naakt toon. Mijn nicht belt voortdurend naar mijn mama om te zeggen dat ik meer kleren moet aantrekken. Ik post dan de volgende dag gewoon nog naaktere foto’s (lacht).’

Tot slot stoppen de twee even aan de kant van de weg omdat Lizzo James het iconisch dansje op haar ‘About Damn Time’-hit wil leren. Omringd door een heleboel dansers, waaronder Jaeden Gomez die de choreo uitvond, dansen ze like nobody’s watching. Behalve meer dan 1 miljoen mensen ondertussen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer ‘Carpool Karaoke’ die je niet wil missen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '