Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Bedenker Thomas Van Goethem vertelde in 'Play Café' ook dat de rol normaal voor een Nederlandse was weggelegd...

ZIEN: dit was Camille Dhonts auditie voor ‘#LikeMe’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zangeres Camille heeft al gans België veroverd met haar zotte stem. Maar haar grote succes begon natuurlijk pas echt met haar rol in ‘#LikeMe’. En nu krijgen we eindelijk te zien hoe de zangeres de makers van de reeks kon overtuigen met haar auditie.

 ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem was te gast in de studio van ‘Play Café’. Daar vertelde hij onder andere over de aankomende shows, maar ook over hoe Camillie jaren geleden auditie deed voor een rol in ‘#LikeMe’ en bracht zelfs haar auditietape met zich mee. In onderstaande video is te zien hoe ze de makers wist te overtuigen met haar krachtige stem.

Nederlandse

Thomas deed trouwens nog een verrassende onthulling in ‘Play Café’. De rol van Camille in ‘#LikeMe’ ging eigenlijk gespeeld worden door een Nederlandse! Die nationaliteit had de maker altijd al voor ogen voor het personage.

Ze hadden dan ook voor de Nederlandse Soraya Gerrits gekozen. Maar het talent had de droom om musicalacteur te worden op de bühne en werd dan ook toegelaten in Tilburg, dus liet ze de reeks aan haar voorbij gaan. Dat vertelt Thomas in onderstaande video.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '