Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het tweede seizoen focust op Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar de liefde.

‘Sex Education’-actrice wordt Anthony’s tegenspeelster in ‘Bridgerton 2’

Netflix hoopt in de lente te starten met de opnames van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’. Op de set zal alvast één nieuw maar toch bekend gezicht te spotten zijn. Actrice Simone Ashley, bij ons bekend als Olivia in ‘Sex Education’, zal de belangrijke rol van Kate op zich nemen.


Net zoals in het tweede boek van Julia Quinn zal in het tweede seizoen van de Netflixreeks de focus op Daphne Bridgertons oudste broer Anthony liggen. Aanvankelijk leek hij niet geïnteresseerd in een huwelijk, maar daar is verandering in gekomen. Als de reeks het boek volgt, dan gaat de knappe Anthony in het tweede seizoen op zoek naar een geschikte partner, waarop Kate op de proppen komt. Niet als potentiële bruid, maar als zus van een potentiële bruid. Kate vertrouwt de aanbidder van haar zusje niet en maakt het hem daarom erg moeilijk. Je kan het misschien al raden, maar de vlam van Anthony zal snel gaan branden voor Kate in plaats van voor haar zus, en omgekeerd.

Olivia/Kate


Netflix maakte maandag bekend dat de rol van Kate naar Simone Ashley (25) gaat. Zij is een Britse actrice van Indische afkomst die je kan kennen als Olivia uit beide seizoenen van ‘Sex Education’. Olivia vormt samen met Ruby en Anwar The Untouchables, al voegt ze zich in het tweede seizoen min of meer bij Maeve, Aimee en de andere meisjes. Wanneer ze tijdens het nablijven moeten nadenken over wat hen verbindt als vrouwen, beginnen ze te praten over hun ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag en aanranding. Olivia is er ook bij wanneer de meisjes Aimee opwachten om samen de bus te nemen nadat ze aangerand werd. In datzelfde seizoen stapt Olivia’s vriendje Malek naar Jean om te praten over het feit dat zijn vriendin een kussen voor zijn hoofd houdt tijdens de seks. Jean veronderstelt dat het een fetish is, maar Olivia geeft uiteindelijk toe dat ze haar orgasmegezicht te lelijk vindt.

 

Ashley zal Kate Sharma spelen. In het boek van Julia Quinn heet haar personage Kate Sheffield, maar in de serie is ze Brits-Indisch, zoals de actrice. ‘Bridgerton’ heeft de ambitie zo kleurrijk mogelijk te zijn om de wereld waarin we vandaag leven te laten zien. Er werden in het eerste seizoen al enkele aanpassingen ten opzichte van het boek doorgevoerd om de reeks diverser te maken, en dat zal deze keer niet anders zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix zal verschijnen. Netflix maakte deelde bij de aankondiging mee dat de start van de opnames gepland staat voor de lente. Hoofdrolspeelster Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) sprak in een interview haar twijfel uit over die geprikte datum, gezien de pandemie en het feit dat ‘Bridgerton’ een serie is met een heel grote cast en crew. Laat ons hopen dat ze een manier vinden, want fans zitten nu al op het puntje van hun stoel.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '