Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zijn schattige aanzoek ging helaas niet helemaal zoals gepland.

WEDDING BELLS: boer Manu uit ‘Boer zkt Vrouw’ is verloofd met Hilde

We zagen het in de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw-De Wereld Rond’ al aankomen, maar nu heeft hij het ook echt gedaan: boer Manu (53) vroeg Hilde (50) ten huwelijk. Dat schrijft Dag Allemaal. Al zal het trouwfeest niet meteen voor morgen zijn.


Vorig jaar in maart zag Hilde boer Manu voor het eerst op VTM, in zijn voorstellingsfilmpje. Een jaar later heeft ze zijn ring om haar vinger. De 53-jarige olijfboer vroeg de vrouw die hij op het einde van het ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur koos ten huwelijk tijdens een spelletje Rummikub. Althans, dat was het plan.

‘Wij spelen ’s avonds vaak Rummikub, en hij had de ring in het zakje met de cijferblokjes verstopt’, vertelt Hilde in Dag Allemaal. ‘Maar na elf spelletjes had ik hem nog altijd niet gevonden.’ Nochtans had ze al tientallen keren in het zakje gegraaid, aldus Manu. Even vreesde de olijfboer dat dit een teken was dat zijn aanzoek misschien geen goed idee was, maar hij zette toch door. Na het spelletje dronk het koppel een drankje op Manu’s terras, en daar ging hij op één knie.

Een belofte


Het gaat heel snel voor Hilde en Manu, zoveel is duidelijk. ‘Hilde woont intussen al vijf maanden bij mij in Zuid-Afrika, en het gaat nog altijd heel goed tussen ons’, legt Manu uit. ‘Waarom zou ik dan geen langdurige verbintenis met haar aangaan? Mocht ik nog maar 26 zijn, dan zou ik misschien nog wat wachten. Maar op onze leeftijd... Het geeft haar ook een beetje zekerheid. Zo weet ze dat ik haar écht graag zie, en is ze wat meer op haar gemak.’

De ring staat voor Manu en Hilde meer voor een symbolische belofte dan voor een huwelijksaanzoek, maar er zou wel een trouwfeest komen. Van een trouwdatum is echter nog geen sprake. ‘Er komt wel een gelegenheid, dat dringt niet’, aldus Manu. ‘Ik wil graag dat ook onze vrienden en familie erbij kunnen zijn, en dat is niet in één-twee-drie geregeld’, voegt Hilde toe.

Al zou snel trouwen praktisch gezien wel een goed idee zijn. Omdat ze met een toeristenvisum in Zuid-Afrika is, moet Hilde namelijk elke drie maanden even terug naar België. Als echtgenote van Manu zou dat niet meer nodig zijn. ‘Maar wij willen trouwen om de júiste redenen, niet alleen om een verblijfsvergunning te krijgen’, aldus Manu.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '